Wetransfer telefoon: Bestanden delen en downloaden met de Android-app

De WeTransfer app wordt vaak gebruikt om bestanden met zowel oude als nieuwe mobiele apparaten te delen. Met WeTransfer kun je grote bestanden gemakkelijk vanaf je telefoon naar een website versturen. Het hele proces verloopt snel en veilig. Bovendien kun je ook bestanden met anderen delen. De WeTransfer-website kan eenvoudig en efficiënt op je telefoon worden gebruikt. Via deze website kun je op een eenvoudige manier bestanden delen en verzenden. In dit artikel leer je hoe je WeTransfer op zowel Android- als iOS-apparaten kunt gebruiken.

In deze moderne tijd is het belangrijk dat je een betrouwbare methode hebt om bestanden te delen. Voor deze behoefte biedt WeTransfer de perfecte oplossing. Of je nu foto’s, video’s of andere bestanden wilt verzenden, met WeTransfer kun je alles gemakkelijk en snel naar anderen overdragen.

Een van de grootste voordelen van WeTransfer op je telefoon is het gemak waarmee dit kan worden gedaan. Met slechts een paar drukken kun je grote bestanden uploaden en naar vrienden, familieleden of collega’s verzenden. Bovendien is WeTransfer gratis te gebruiken, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor iedereen die regelmatig bestanden moet delen.

Of je nu onderweg bent of gewoon geen toegang hebt tot een computer, met WeTransfer op je telefoon hoef je nooit meer op belangrijke documenten of creatieve projecten te wachten . Ontdek in dit artikel hoe eenvoudig het is om WeTransfer op zowel Android als iOS-apparaten te gebruiken.

Bestanden downloaden via WeTransfer-app op mobiele apparaten

Met de WeTransfer-app kun je bestanden die naar jou zijn verzonden gemakkelijk downloaden. Of je nu onderweg bent of gewoon liever je mobiele apparaat gebruikt, de WeTransfer-app biedt een handige en eenvoudige manier om bestanden te downloaden en op te slaan.

Wetransfer telefoon downladen met qr code

Heb jij problemen met het delen van bestanden?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer kun jij gemakkelijk grote bestanden delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Bestanden worden voor een korte tijd op de servers van WeTransfer bewaard
 • Gemakkelijk foto’s, video’s en bestanden met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Geen account nodig

Een van de voordelen van de WeTransfer-app is dat je geen account nodig hebt om bestanden te downloaden. Dit maakt het proces snel en moeiteloos. Je kunt gewoon de app openen, de ontvangen link invoeren en direct toegang tot de bestanden die naar jou zijn gestuurd krijgen.

Meerdere bestanden snel en eenvoudig downloaden

Met de WeTransfer-app kun je niet alleen individuele bestanden, maar ook meerdere bestanden tegelijkertijd downloaden. Hierdoor kun je vooral als je veel bestanden moet downloaden tijd en moeite besparen. Je kunt eenvoudigweg alle gewenste bestanden selecteren en ze in één keer naar jouw mobiele apparaat downloaden.

Daarnaast biedt de app een snelle downloadsnelheid, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat jouw bestanden zijn gedownload. Dit is vooral handig als je haast hebt of als er je met een trage internetverbinding werkt.

Automatische opslag in standaardmap

Wanneer je een bestand via de WeTransfer-app hebt gedownload, wordt dit automatisch in de standaardmap van jouw apparaat opgeslagen. Hierdoor kun je het gedownloade bestand vinden zonder dat je door verschillende mappen hoeft te bladeren. Het is direct op jouw apparaat beschikbaar waardoor je het bestand meteen kunt bekijken of gebruiken.

Doordat je op één plek snel toegang tot alle gedownloade bestanden hebt, zorgt deze app voor een georganiseerde en efficiënte workflow. Wanneer je de gedownloade bestanden nodig hebt, kun je deze gemakkelijk vinden zonder dat je door allerlei mappen hoeft te zoeken.

Kortom, met de WeTransfer-app op jouw mobiele apparaat kun je bestanden die naar jou zijn verzonden moeiteloos downloaden. Of je nu onderweg bent of gewoon liever jouw smartphone of tablet gebruikt, deze handige app maakt het proces snel en eenvoudig. Je hebt geen account nodig en kunt meerdere bestanden tegelijkertijd downloaden. En doordat de bestanden automatisch in de standaardmap van jouw apparaat worden opgeslagen heb je altijd direct toegang tot al jouw gedownloade bestanden.

Bestanden met de WeTransfer-app op Android delen

Wil je gemakkelijk bestanden vanaf je Android-telefoon kunnen delen? Geen probleem! Met de gratis WeTransfer-app uit de Google Play Store kun je bestanden snel en eenvoudig met vrienden, collega’s of familie delen. Hieronder vertellen we welke stappen je moet nemen om de met WeTransfer op telefoon te werken:

Installeer de gratis WeTransfer-app

Voordat je bestanden via de WeTransfer app kunt delen moet je de app eerst op je Android telefoon installeren. Ga naar de Google Play Store en zoek naar “WeTransfer”. Zodra je de app hebt gevonden moet je op “Installeren” drukken om het downloadproces te starten. Wacht totdat de installatie is voltooid en open vervolgens de app.

Wetransfer op telefoon installeren

Selecteer en voeg bestanden aan je transferlijst toe

Nadat je de WeTransfer-app hebt geïnstalleerd, kun je de bestanden die je wilt selecteren delen. Open de app en druk op het pluspictogram om toegang tot jouw bestanden te krijgen. Blader door jouw telefoon en selecteer eenvoudigweg alle gewenste bestanden die je wilt verzenden. Je kunt afbeeldingen, video’s, documenten en meer aan jouw transferlijst toevoegen.

Voer contactgegevens in en verstuur de transfer

Nadat jij jouw gewenste bestanden hebt geselecteerd, is het tijd om ze daadwerkelijk naar degene waarmee jij ze wilt delen te versturen. Voer het e-mailadres of telefoonnummer van degene waar jij jouw bestanden naartoe wilt verzenden in. Als extra optie kun je een bericht toevoegen om wat context aan de bestanden die je verzendt te geven. Zodra je alle benodigde informatie hebt ingevoerd, druk je op “Verstuur” en vervolgens zal WeTransfer jouw bestanden uploaden.

Naast de mogelijkheid om bestanden via e-mail of telefoonnummer te versturen kun je met de WeTransfer-app ook links genereren die je via andere apps of sociale media kunt delen. Dit kan handig zijn wanneer je grote bestanden met mensen die geen WeTransfer gebruiken wilt delen. Druk gewoon op het deelpictogram in de app en kies de gewenste optie om een link te genereren. Je kunt deze link vervolgens kopiëren en waar je maar wilt plakken.

Met de WeTransfer-app op Android wordt het delen van bestanden een fluitje van een cent. Of je nu foto’s, video’s, muziek of documenten wilt verzenden, deze app maakt het proces snel en gemakkelijk. Installeer de app vandaag nog uit de Google Play Store en deel jouw favoriete bestanden met anderen!

Bestanden met de WeTransfer-app op iOS delen

De WeTransfer-app is een handige tool waarmee je bestanden gemakkelijk vanaf je iPhone of iPad kunt delen. Met deze app kun je zonder gedoe met grote bestanden die niet via e-mail kunnen worden verstuurd foto’s, video’s en documenten naar anderen verzenden. Hieronder volgen enkele stappen om met de WeTransfer-app op iOS aan de slag te gaan.

Download en installeer de gratis WeTransfer-app uit de App Store

Voordat je bestanden via WeTransfer kunt delen moet je de app eerst vanuit de App Store op je iPhone of iPad downloaden en installeren. Zoek gewoon in de zoekbalk van de App Store naar “WeTransfer” en druk op “Download” om de app te installeren. Zodra de installatie is voltooid, kun je de app openen en direct bestanden delen.

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Blader door jouw foto’s, video’s en documenten en selecteer wat je wilt delen

Eenmaal in de WeTransfer-app kun je door jouw fotobibliotheek bladeren om foto’s die je wilt delen te selecteren. Daarnaast kun je door jouw videobibliotheek bladeren om video’s die je wilt verzenden te kiezen. Daarnaast kun je documenten, zoals PDF’s of Word-documenten selecteren.

Voeg ontvangers en eventueel een bericht toe

Nadat jij jouw gewenste bestanden hebt geselecteerd, moet je de ontvangers aan wie je deze wilt versturen toevoegen. Dit kan door hun e-mailadressen in het daarvoor bestemde veld in te voeren. Je kunt meerdere ontvangers toevoegen door komma’s te gebruiken om de e-mailadressen te scheiden.

Daarnaast kun je een optioneel bericht aan de bestanden die je verzendt toevoegen. Dit bericht kan handig zijn om context of instructies aan de ontvangers mee te geven. Het is echter niet verplicht om een bericht toe te voegen wanneer je dat niet wilt.

Heb jij problemen met het delen van bestanden?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer kun jij gemakkelijk grote bestanden delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Bestanden worden voor een korte tijd op de servers van WeTransfer bewaard
 • Gemakkelijk foto’s, video’s en bestanden met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Druk op “Transfer” om de bestanden te verzenden

Wanneer jij de bestanden hebt geselecteerd en de ontvangers hebt toegevoegd moet je in de app op de “Transfer” knop drukken om het verzendproces te starten. WeTransfer zal van jouw geselecteerde bestanden vervolgens naar hun servers uploaden. Zodra dit proces is voltooid, worden de bestanden automatisch naar de ingevoerde e-mailadressen verstuurd .

Het delen van grote bestanden was nog nooit zo eenvoudig als met de WeTransfer-app op iOS. Download deze handige app vandaag nog en deel jouw foto’s, video’s en documenten zonder gedoe!

Gebruik de WeTransfer-app op mobiele browser en in het algemeen

Wanneer je geen app wilt installeren kun je WeTransfer ook via de mobiele browser gebruiken. Open wetransfer.com gewoon in jouw browser en volg dezelfde stappen als bij de app.

De WeTransfer-app biedt een gebruiksvriendelijke interface voor het delen van bestanden op mobiele apparaten. Met de app kun je grote bestanden zonder gedoe gemakkelijk verzenden. Maar wat als je liever geen extra app op je telefoon wilt installeren? Geen probleem! Je kunt WeTransfer nog steeds gebruiken door simpelweg via de browser op je mobiele apparaat naar hun website te gaan.

WeTransfer kan via de mobiele browser net zo eenvoudig als via de app worden gebruikt. Volg gewoon de onderstaande eenvoudige stappen:

 1. Open je favoriete webbrowser op de telefoon of tablet.
 2. Ga naar wetransfer.com.
 3. Je wordt automatisch naar de mobiele versie van de website doorgestuurd.
 4. Druk op “Bestand toevoegen” om het bestand dat je wilt verzenden te selecteren.
 5. Blader door je bestanden en selecteer het gewenste bestand.
 6. Nadat het bestand is geselecteerd, kun je meer bestanden toevoegen of verdergaan naar de volgende stap.
 7. Voer het e-mailadres van degene waar je het bestand naartoe wilt verzenden in.
 8. Vul desgewenst een bericht voor de ontvanger(s) in.
 9. Druk op “Verzenden” om het uploadproces te starten.

Met deze eenvoudige stappen kun je bestanden via WeTransfer verzenden zonder dat je de app hoeft te installeren. Het proces is vergelijkbaar met het gebruik van de app, maar dan gewoon op de website.

Ten opzichte van de app heeft WeTransfer via de mobiele browser enkele voordelen. Ten eerste hoef je voor de installatie van de app geen extra ruimte op je telefoon vrij te maken. Wanneer je weinig ruimte op je telefoon hebt, kan dit een groot voordeel zijn.

Ten tweede hoef je bij WeTransfer via de mobiele browser geen cookies of andere persoonlijke gegevens te accepteren. Dit kan handig zijn wanneer je privacybewust bent en liever geen gegevens met apps wilt delen.

Daarnaast biedt WeTransfer ongeacht of je de app of de website gebruikt dezelfde functionaliteit en gebruikerservaring. Je kunt nog steeds grote bestanden tot 2 GB verzenden en deze gemakkelijk met anderen delen.

Kortom, als je geen app wilt installeren, kun je WeTransfer nog steeds via de mobiele browser gebruiken. Open gewoon wetransfer.com in jouw browser en volg dezelfde stappen als bij de app.

Tips de WeTransfer-app op Android

Voldoende opslagruimte op je Android-apparaat

Voordat je grote bestanden via de WeTransfer-app gaat delen is het belangrijk dat je voldoende vrije opslagruimte op je Android apparaat hebt. Grote bestanden kunnen veel ruimte in beslag nemen, dus controleer of er genoeg ruimte beschikbaar is voordat je bestanden gaat verzenden. Anders kan het proces worden vertraagd of zelfs mislukken. Je kunt eenvoudig controleren hoeveel ruimte er nog beschikbaar is door naar de instellingen van je apparaat te gaan en daar vervolgens naar de beschikbare opslagruimte te kijken.

Wetransfer op telefoon en geheugen vrij maken

Stabiele internetverbinding

Om WeTransfer optimaal te kunnen gebruiken heb je een stabiele internetverbinding nodig. Een instabiele verbinding kan tijdens het verzenden of ontvangen van bestanden voor onderbrekingen zorgen. Dit kan in langzame transfers of mislukte overdrachten resulteren. Zorg dus voor een betrouwbare Wi-Fi-verbinding of gebruik mobiele data, maar let op eventuele extra kosten.

Bestanden automatisch verwijderen

Om na het delen van bestanden via WeTransfer ruimte op je Android-apparaat vrij te maken, kun je ervoor kiezen om bestanden na een bepaalde periode automatisch te laten verwijderen. Op deze manier kun je opslagruimte besparen en voorkomen dat je ieder bestand handmatig moet verwijderen.

Kortom, wanneer je de WeTransfer-app op Android gebruikt is het belangrijk dat je voldoende opslagruimte beschikbaar hebt, een stabiele internetverbinding gebruikt en indien nodig bestanden automatisch laat verwijderen. Door deze tips in acht te nemen, kun je grote bestanden efficiënt delen zonder problemen tegen te komen.

Alles wat je over het delen van bestanden met WeTransfer moet weten

Met WeTransfer kun je gratis tot 2 GB aan bestanden per transfer versturen. Je kunt ontvangers toevoegen door hun e-mailadressen in te voeren. Daarnaast kun je mappen delen waardoor je meerdere bestanden tegelijk kunt verzenden. Bestanden blijven automatisch zeven dagen bewaard, maar met een betaald abonnement kun je de bewaartermijn verlengen.

Naast deze belangrijke punten zijn er nog andere functies die WeTransfer tot een populaire keuze voor het delen van bestanden maken. Hieronder staan enkele extra functies die je kunt verkennen:

 • WeTransfer Plus: Met een WeTransfer Plus abonnement kun je van extra voordelen, zoals het verhogen van de bestandsgrootte tot 20 GB per transfer, het bewaren van bestanden tot 100 dagen en aangepaste achtergronden voor je transfers genieten.
 • Wachtwoordbeveiliging: Je kunt een wachtwoord voor je transfers instellen waardoor alleen degenen met het juiste wachtwoord toegang tot de gedeelde bestanden hebben.
 • Bericht toevoegen: Naast het delen van bestanden kun je ook een persoonlijk bericht aan je transfer toevoegen om context of instructies aan de ontvangers te geven.
 • Ontvangstbevestiging: Met WeTransfer Plus krijg je toegang tot ontvangstbevestigingen, zodat je kunt zien wanneer de ontvanger jouw bestanden heeft gedownload.

Kortom, WeTransfer is een handige tool waarmee je grote bestanden gemakkelijk  kunt delen.

Conclusie: wetransfer telefoon

In dit blogartikel hebben we verschillende manieren besproken waarop je bestanden met behulp van de WeTransfer-app op je mobiele telefoon kunt delen en downloaden. We hebben geleerd hoe je bestanden via de app op zowel Android- als iOS-apparaten kunt downloaden en hoe je de app in een mobiele browser kunt gebruiken. Daarnaast hebben we handige tips gegeven voor de WeTransfer-app op Android en hebben we alle belangrijke informatie behandeld die je over het delen van bestanden met WeTransfer moet weten.

Nu je meer over de mogelijkheden en de functies van de WeTransfer-app op je telefoon weet, kun je waar je ook bent bestanden moeiteloos delen en downloaden, Of je nu onderweg bent of gewoon snel een bestand met vrienden of collega’s wilt delen, WeTransfer biedt een gemakkelijke en betrouwbare oplossing. Probeer het vandaag nog uit en ontdek zelf hoe je eenvoudig grote bestanden kunt verzenden!

Met Wetransfer op telefoon bestanden downladen

Veel gestelde vragen

Kan ik via de WeTransfer app grote video’s verzenden?

Ja, met de WeTransfer-app kun je zonder problemen grote videobestanden versturen. De app is speciaal ontworpen om grote bestanden, inclusief video’s van hoge kwaliteit efficiënt te verzenden.

Is mijn privacy bij het gebruik van WeTransfer gegarandeerd?

WeTransfer hecht veel waarde aan privacy en beveiliging. Alle bestanden die via WeTransfer worden verstuurd, zijn versleuteld en worden na zeven dagen automatisch van de servers verwijderd. Je kunt er dus op vertrouwen dat je bestanden veilig zijn.

Kan ik met de WeTransfer-app meerdere bestanden tegelijkertijd verzenden?

Ja, je kunt met de WeTransfer-app meerdere bestanden tegelijkertijd verzenden. Je hoeft alleen maar alle gewenste bestanden te selecteren voordat je ze verstuurt.

Moet ik een account aanmaken om WeTransfer te kunnen gebruiken?

Nee, voor WeTransfer heb je geen account nodig. Je kunt de app eenvoudig downloaden en vervolgens kun je direct bestanden delen en downloaden.

Zijn er beperkingen voor de grootte van bestanden die ik via WeTransfer kan versturen?

Met de gratis versie van WeTransfer kun je bestanden tot 2 GB versturen. Wanneer je grotere bestanden wilt verzenden, kun je naar een betaald abonnement zoals WeTransfer Plus upgraden.

Heb jij problemen met het delen van bestanden?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer kun jij gemakkelijk grote bestanden delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Bestanden worden voor een korte tijd op de servers van WeTransfer bewaard
 • Gemakkelijk foto’s, video’s en bestanden met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg