WiFi-netwerk zoeken en eenvoudig verbinden

Voor een goed en betrouwbaar wifi-netwerk is een betrouwbare router van essentieel belang. Met wifi kunnen mensen draadloos met het internet verbinden en toegang tot informatie en diensten krijgen. Om verbinding met een wifi verbinding te kunnen maken, moet je allereerst de netwerknaam (SSID) van het wifi-netwerk selecteren. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent, het is belangrijk om een wifi-netwerk te vinden en ermee te verbinden. Gebruik de router om het adres van het netwerk in Windows in te voeren.

Wanneer je niet bekend bent met de verschillende apparaten en methoden kan het selecteren van een wifi-netwerk op een Windows computer erg lastig zijn. Gelukkig zijn er tips en trucs om naar een wifi-netwerk te zoeken en met een wifi verbinding in de buurt te verbinden.  Op een Windows-apparaat kun je de beschikbare netwerken in de lijst met beschikbare netwerken gemakkelijk bekijken. Om een verbinding met jouw eigen netwerk te kunnen maken moet je in deze lijst op de netwerknaam (SSID) van jouw eigen router drukken. 

Wanneer je naar een Wifi-netwerk gaat zoeken is het belangrijk dat je weet hoe je een router selecteert en de netwerknaam (SSID) van het netwerk op verschillende apparaten kunt vinden. Als wifi is ingeschakeld heeft ieder apparaat zijn eigen instellingen en opties om naar een wifi-netwerk te zoeken. Dit omvat het configureren van de router en het controleren van de netwerknaam van het apparaat.

In dit artikel bespreken we de basisprincipes van het zoeken naar wifi-netwerken, handige tips waarmee je beschikbare netwerken in de buurt kunt vinden en waarom het belangrijk is om verbinding met een betrouwbaar wifi-netwerk te maken. Daarnaast leggen we uit hoe je de netwerknaam (SSID) van je router kunt achterhalen.

WiFi instellen op een Android-apparaat

Op je Android-apparaat kan een wifi-netwerk eenvoudig en in enkele stappen worden ingesteld. Wanneer je hiermee gaat beginnen moet je weten waar je de wifi instellingen op je apparaat kunt vinden. Volg de onderstaande instructies om toegang tot de wifi instellingen te krijgen:

WiFi-netwerk zoeken en via de instellingen met de internetverbinding verbinden
  1. Ontgrendel je Android-smartphone en ga naar het startscherm.
  2. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden om het meldingenscherm te openen.
  3. Zoek naar het “Instellingen” pictogram (meestal wordt dit als een tandwielpictogram weergegeven) en druk erop om de instellingenpagina te openen. 
  4. Blader door de lijst met opties en zoek naar “Wifi” of “Netwerk– en internetinstellingen”. Druk hierop om toegang tot de wifi instellingen te krijgen.

Nu je weet waar je de wifi instellingen kunt vinden, kunnen we het wifi-netwerk op je Android-apparaat instellen.

Wil jij draadloos via het internet kunnen werken?

WiFi-netwerk zoeken

Door een wifi netwerk te zoeken en ermee te verbinden kun je draadloos internetten.

  • Dat is geen kabels nodig om met het internet te kunnen verbinden
  • Andere apparaten zoals een printer en een smart tv draadloos kunnen bedienen
  • Muziek zonder kabels via speakers in het netwerk af kunnen spelen
  • Bestanden draadloos tussen andere apparaten uit kunnen wisselen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Stapsgewijze instructies om wifi op een Android-apparaat in te stellen

Volg de onderstaande stapsgewijze instructies om de verbinding met een wifi netwerk met jouw Android-smartphone succesvol tot stand te brengen:

  1. Ga naar de wifi instellingen zoals hierboven beschreven.
  2. Schakel de wifi functie in door de schakelaar naast “Wifi” in te schakelen.
  3. Je Android-apparaat zal nu de beschikbare wifi-netwerken in de buurt weergeven. Druk op het gewenste wifi-netwerk waarmee je de verbinding tot stand wilt brengen.
    • Wanneer het netwerk met een wachtwoord is beveiligd, wordt er een pop-upvenster geopend waarin om het wachtwoord (WPA of WPA2) of de versleutelingscode van het wifi netwerk wordt gevraagd. Voer het juiste wachtwoord in en druk op “Verbinden” om de verbinding tot stand te brengen.
    • Wanneer je met een onbeveiligd netwerk verbindt wordt de verbinding automatisch tot stand gebracht zodra je op de knop met de tekst: “Verbinden” hebt gedrukt.
  4. Nadat je succesvol met het wifi-netwerk bent verbonden, verschijnt er een melding bovenaan je scherm en zie je het wifi pictogram in de statusbalk.

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist op jouw Android-apparaat de verbinding met het wifi netwerk succesvol tot stand gebracht en kunt nu van de mogelijkheden van het internet genieten.

Het invoeren van het wachtwoord om verbinding te maken met een beveiligd wifi-netwerk

Om een verbinding met een beveiligd wifi-netwerk tot stand te kunnen brengen, moet je het juiste wachtwoord invoeren. Dit wachtwoord wordt door de eigenaar van het netwerk verstrekt om ongeautoriseerde toegang tot het netwerk te voorkomen. Voor de bescherming van je persoonlijke gegevens en privacy is het belangrijk dat je een beveiligd wifi-netwerk gebruikt. 

Door de instellingen op je apparaat te openen en de lijst met beschikbare netwerken te bekijken kun je naar het gewenste Wifi-netwerk zoeken. Niet ieder netwerk in deze lijst is beveiligd. Hierdoor kun je met sommige wifi netwerken de verbinding met het internet zonder wachtwoord tot stand brengen. Om de verbinding met een beveiligd wifi-netwerk te maken, moet je het juiste wachtwoord dat je meestal op de router kunt vinden invoeren.

Openbaar wifi-netwerk gebruiken

Wil je via een openbaar wifi-netwerk een verbinding met het internet maken? Dat kan handig zijn als je onderweg bent en geen mobiele data wilt gebruiken. Hieronder staan de stappen die je moet volgen om de verbinding met een openbaar wifi-netwerk tot stand te brengen.

  1. Zorg ervoor dat wifi op je apparaat is ingeschakeld. Ga naar de instellingen en controleer of de wifi functie is ingeschakeld.
  2. Bekijk welke netwerken in jouw omgeving beschikbaar zijn. Dit kun je doen door op je apparaat naar de lijst met beschikbare wifi-netwerken te gaan.
  3. Kies het gewenste openbare wifi-netwerk uit de lijst. Let op: sommige netwerken kunnen met een wachtwoord zijn beveiligd, dus zorg ervoor dat je verbinding met een openbaar netwerk maakt waarvoor geen wachtwoord vereist is.
  4. Druk op “Verbinden” of een vergelijkbare optie om de verbinding met het geselecteerde netwerk tot stand te brengen.
  5. Wacht totdat het apparaat met het wifi-netwerk verbonden is. Dit kan enkele seconden duren.

Nu ben je met het openbare wifi-netwerk verbonden en kun je het internet gebruiken zonder dat je mobiele data hoeft te gebruiken!

Verbinding met een bekend wifi-netwerk maken

Wanneer je thuis bent of bij iemand anders op bezoek bent, wil je waarschijnlijk verbinding met een bekend wifi-netwerk maken. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

  1. Schakel wifi in op je apparaat.
  2. Ga naar de instellingen en zoek naar de lijst met beschikbare netwerken.
  3. Selecteer het gewenste wifi-netwerk uit de lijst. Dit kan jouw thuisnetwerk, het netwerk van je werk / kantoor of het netwerk van een vriend of familielid.
  4. Wanneer het wifi-netwerk met een wachtwoord beveiligd is, voer dan het juiste wachtwoord in. Het wachtwoord wordt meestal door de eigenaar van het netwerk verstrekt en kan anders op de router worden gevonden.
  5. Druk op “Verbinden” of een vergelijkbare optie om de verbinding met het geselecteerde netwerk tot stand te brengen.
  6. Wacht totdat het apparaat met het wifi-netwerk verbonden is.

Nu ben je succesvol met het bekende wifi-netwerk verbonden en kun je het internet gebruiken!

Problemen bij het verbinden met een wifi-netwerk oplossen

Wanneer je met een wifi netwerk probeert te verbinden kan dat soms erg lastig zijn. Gelukkig zijn er een aantal veelvoorkomende problemen die je zelf op kunt lossen voordat je de hulp van een professional inschakelt. Hieronder staan enkele stappen die je kunt volgen om problemen bij het verbinden met een wifi-netwerk op te lossen:

Problemen bij het verbinden met de wifi verbinding en wifi-netwerk zoeken
  1. Controleer of je wifi op je apparaat is ingeschakeld. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar soms kan wifi per ongeluk zijn uitgeschakeld.
  2. Controleer of je de juiste wifi naam (SSID) en het daarbij behorende wachtwoord hebt ingevoerd. Tijdens het invoeren van het wachtwoord kan per ongeluk een typefout worden gemaakt, het is daarom belangrijk dat je het wachtwoord zorgvuldig invoert en indien nodig controleert.
  3. Controleer of je apparaat binnen het bereik van de wifi-router is. Wanneer je te ver van de router verwijderd bent, kan het signaal zwak zijn en kan het moeilijk zijn om verbinding te maken.
  4. Wanneer je meerdere wifi-netwerken ziet, is het belangrijk dat je de verbinding met het juiste netwerk maakt. Soms kan het voorkomen dat je per ongeluk een verbinding met een ander netwerk met een vergelijkbare naam tot stand probeert te brengen.
  5. Herstart je wifi-router en je apparaat. Deze eenvoudige stappen kunnen soms helpen om de verbinding te herstellen.
  6. Controleer of er een storing bij je internetprovider is. Helaas kunnen er soms technische problemen met het netwerk van je provider zijn waardoor je geen verbinding met het internet kunt maken.
  7. Schakel eventuele VPN’s of proxy’s uit. Deze kunnen met je wifi-verbinding interfereren waardoor het moeilijker wordt om de verbinding tot stand te brengen.
  8. Als je na de bovenstaande stappen geprobeerd te hebben nog steeds problemen met de verbinding hebt kun je proberen om het apparaat opnieuw op te starten. Soms kunnen er softwareproblemen zijn die door een herstart kunnen worden opgelost.

Het oplossen van problemen die bij het verbinden met een wifi-netwerk op kunnen treden kan een frustrerende ervaring zijn, maar met de bovenstaande stappen kun je vaak het probleem zelf oplossen. Wanneer je echter nog steeds problemen hebt, is het raadzaam om contact met je internetprovider of een professionele technicus op te nemen die je verder kunnen helpen.

Het wachtwoord voor een WiFi-netwerk in Windows vinden

Wanneer jij in het verleden met jouw Windows computer een verbinding met een WiFi-netwerk hebt gemaakt, maar het wachtwoord bent vergeten, maak je geen zorgen. Er zijn verschillende manieren waarmee je het wachtwoord van een eerder verbonden WiFi-netwerk kunt achterhalen. Hieronder staan enkele opties die je kunt proberen:

  1. Wifi-instellingen: De makkelijkste manier om het wachtwoord van een eerder verbonden netwerk te vinden is via de wifi instellingen op de computer. Volg hiervoor de onderstaande stappen:
    • Druk in de taakbalk van Windows op het wifi pictogram.
    • Selecteer het wifi-netwerk waarvan je het wachtwoord wilt achterhalen en druk hier met de rechtermuisknop op.
    • Kies in het contextmenu voor “Eigenschappen”.
    • Ga naar het tabblad “Beveiliging“.
    • Vink het selectievakje “Wachtwoord weergeven” aan.
    • Het wachtwoord wordt nu onder “Netwerkwachtwoord” weergegeven.
  2. Command Prompt: Als je comfortabel bent met commando opdrachten, kun je ook de Command Prompt gebruiken om toegang tot het wachtwoord te krijgen. Hiervoor moet je de onderstaande stappen volgen:
    • Open de Command Prompt door in het Startmenu naar “cmd” te zoeken en daarop te drukken.
    • Typ netsh wlan show profile en druk op Enter. Hiermee worden alle eerder verbonden wifi-profielen weergegeven.
    • Kies het profiel waarvan je het wachtwoord wilt achterhalen en typ netsh wlan show profile name=”profielnaam” key=clear, waarbij “profielnaam” door de naam van het wifi profiel wordt vervangen.
    • Zoek naar de regel “Key Content”. Het wachtwoord wordt naast deze regel weergegeven.
  3. Specifieke software: Er zijn ook verschillende softwareprogramma’s beschikbaar die je bij het vinden van het wachtwoord voor een eerder verbonden wifi-netwerk kunnen helpen. Deze programma’s scannen je computer op opgeslagen wifigegevens en tonen de daarbij behorende wachtwoorden. Enkele populaire opties zijn:
    • WirelessKeyView: Een klein hulpprogramma dat alle draadloze netwerksleutels die in je computer zijn opgeslagen weergeeft.
    • NirSoft WiFiInfoView: Een tool waarmee je gedetailleerde informatie over alle wifi-netwerken en de daarbij behorende wachtwoorden in de buurt kunt bekijken.

Tips om je eigen thuisnetwerk tegen ongeautoriseerde toegang te beveiligen

Om ervoor te zorgen dat alleen jij en je gezin toegang tot de verbinding hebben is het belangrijk dat jij je thuisnetwerk beveiligd. Hieronder staan enkele tips om je bij het beveiligen van je WiFi-netwerk te helpen:

  1. Verander het standaardwachtwoord: Veel routers worden met een standaardwachtwoord dat bij hackers bekend is geleverd. Wijzig dit wachtwoord naar een sterk en uniek wachtwoord dat moeilijk te raden is.
  2. Gebruik WPA2-beveiliging: Zorg ervoor dat je router op WPA2-beveiliging is ingesteld, aangezien dit de meest veilige optie is. Vermijd verouderde beveiligingsprotocollen zoals WEP, omdat deze gemakkelijk kunnen worden gekraakt.
  3. Schakel de SSID-uitzending uit: De SSID (Service Set Identifier) is de naam van je WiFi-netwerk. Door de uitzending uit te schakelen, wordt voorkomen dat anderen jouw netwerk kunnen zien in hun lijst met beschikbare netwerken. Dit voegt een extra laag van privacy toe aan je thuisnetwerk.
  4. Firewall inschakelen: Controleer of de firewall op je router is ingeschakeld. Een firewall helpt bij het blokkeren van ongewenst verkeer waardoor jouw netwerk tegen potentiële bedreigingen wordt beschermd.
  5. Gastnetwerk instellen: Wanneer je regelmatig gasten hebt die toegang tot je WiFi-netwerk nodig hebben, overweeg dan om een apart gastnetwerk in te stellen. Hiermee kunnen gasten verbinding met het internet maken zonder dat ze toegang tot jouw persoonlijke apparaten en bestanden hebben.

Het belang van sterke wachtwoorden en regelmatige updates voor router beveiliging

Een sterk wachtwoord is de eerste verdedigingslinie tegen ongeautoriseerde toegang tot je router. Hieronder staan enkele tips voor het creëren van een sterk wachtwoord:

  • Gebruik een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens.
  • Maak het wachtwoord lang genoeg (minimaal 12 tekens).
  • Vermijd voor de hand liggende woorden of persoonlijke informatie zoals namen of geboortedata.
  • Gebruik geen herkenbare patronen zoals “123456” of “qwerty”.

Naast sterke wachtwoorden is het belangrijk dat je regelmatig updates op je router installeert. Deze updates bevatten vaak beveiligings patches die eventuele kwetsbaarheden in de software aanpakken.

Waar kun je voor technische ondersteuning bij wifi-gerelateerde problemen terecht?

W je problemen ondervindt met je wifi-netwerk en hulp nodig hebt, zijn er verschillende opties beschikbaar om technische ondersteuning te krijgen. Hier zijn een aantal plaatsen waar je terecht kunt:

  1. Internet Service Provider (ISP): Wanneer je problemen met je wifi-netwerk hebt kan je internetprovider de eerste plek zijn om contact op te nemen. Ze hebben vaak een klantenservice die specifiek gericht is op het oplossen van netwerkproblemen. Voor hulp kun je telefonisch contact opnemen of hun online supportpagina raadplegen.
  2. Computerwinkels: Veel computerwinkels bieden ook technische ondersteuning voor wifi problemen aan. Je kunt naar een lokale winkel gaan en naar hun diensten op het gebied van netwerkondersteuning vragen. Ze kunnen experts hebben die bij het diagnosticeren en het oplossen van problemen met je wifi-netwerk kunnen helpen.
  3. Online bronnen en forums: Er zijn veel online bronnen en forums beschikbaar waar mensen tips en advies over het oplossen van wifi problemen delen. Populaire websites zoals Stack Exchange, Reddit of Tweakers hebben speciale secties aan netwerkvragen gewijd waar jij jouw probleem kunt posten en hulp aan de gemeenschap kunt vragen.

Wil jij draadloos via het internet kunnen werken?

WiFi-netwerk zoeken

Door een wifi netwerk te zoeken en ermee te verbinden kun je draadloos internetten.

  • Dat is geen kabels nodig om met het internet te kunnen verbinden
  • Andere apparaten zoals een printer en een smart tv draadloos kunnen bedienen
  • Muziek zonder kabels via speakers in het netwerk af kunnen spelen
  • Bestanden draadloos tussen andere apparaten uit kunnen wisselen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Online bronnen en forums voor het oplossen van veelvoorkomende wifi-problemen

Wanneer je met veelvoorkomende wifi problemen te maken krijgt, kan het handig zijn om online bronnen en forums te raadplegen. Hier zijn een aantal populaire websites waar je nuttige informatie kunt vinden:

  1. Stack Exchange: Stack Exchange is een platform met verschillende communities, waaronder “Super User” en “Network Engineering”, waar je vragen kunt stellen over wifi-problemen. Experts op deze gebieden kunnen je helpen bij het identificeren van de oorzaak van het probleem en mogelijke oplossingen bieden.
  2. Reddit: Reddit heeft verschillende subreddits aan netwerkvragen gewijd. Je kunt jouw probleem posten en reacties van andere gebruikers die mogelijk soortgelijke problemen hebben gehad en hetzelfde probleem hebben opgelost ontvangen.
  3. Tweakers: Tweakers is een populaire Nederlandse website die op technologie en elektronica gericht is. Het forumgedeelte van de website heeft speciale secties voor netwerk- en wifi-vragen waar jij jouw probleem kunt bespreken en advies van andere gebruikers kunt krijgen.

Hoe kun je via een openbaar wifi-netwerk op het internet veilig surfen?

Veel mensen gebruiken openbare wifi-netwerken om verbinding met het internet te maken. Hoewel dit handig is, brengt het ook bepaalde risico’s met zich mee. Hieronder staan enkele tips om via een openbaar wifi-netwerk veilig op het internet te surfen:

  1. Gebruik een VPN: Een Virtual Private Network (VPN) kan helpen het internetverkeer versleutelen, zodat anderen niet kunnen meekijken. Het creëert een beveiligde tunnel tussen jouw apparaat en de websites die je met jouw apparaat bezoekt.
  2. Vermijd gevoelige informatie: Probeer geen persoonlijke of gevoelige informatie in te voeren wanneer je met een openbaar wifi-netwerk verbonden bent. Denk hierbij aan wachtwoorden, creditcardgegevens of andere vertrouwelijke gegevens.
  3. Controleer de netwerknaam: Kwaadwillenden kunnen soms valse wifi-netwerken met namen die op bekende netwerken, zoals “FreeWiFi” of “AirportWiFi” lijken opzetten. Controleer altijd de naam van het netwerk voordat je de verbinding tot stand brengt.
  4. Houd software up-to-date: Zorg ervoor dat zowel je besturingssysteem als de apps op je apparaat regelmatig worden bijgewerkt. Updates bevatten vaak beveiligings patches waarmee kwetsbaarheden worden gedicht.
  5. Schakel automatische verbinding uit: Stel je apparaat zo in dat het niet automatisch met openbare wifi-netwerken verbindt. Zo behoud je de controle over de netwerken die je gebruikt.

Tips om phishing-aanvallen en andere online bedreigingen tijdens het gebruik van wifi te voorkomen.

Phishing-aanvallen zijn een veelvoorkomende vorm van cybercriminaliteit waarbij aanvallers proberen om persoonlijke gegevens, zoals inloggegevens of creditcardinformatie, te stelen door zich als betrouwbare entiteiten voor te doen. Hieronder staan enkele tips om phishing-aanvallen en andere online bedreigingen tijdens het gebruik van wifi te voorkomen:

  1. Wees waakzaam voor verdachte links: Druk niet zomaar op links in e-mails, sms-berichten of sociale media zonder dat je deze eerst grondig controleert. Let op spelfouten, verdachte domeinnamen of afzenders die je niet kent.
  2. Gebruik sterke wachtwoorden: Stel voor al je online accounts sterke en unieke wachtwoorden in. Vermijd hergebruik van wachtwoorden en gebruik liever een wachtwoordmanager om ze veilig te bewaren.

Conclusie van “wifi-netwerk zoeken”

In deze blogpost hebben we verschillende aspecten over het vinden en het verbinden met wifi-netwerken behandeld. We hebben gekeken hoe je wifi op Android in kunt stellen, met een netwerk in de buurt kunt verbinden en hoe je wachtwoorden van wifi verbinden waarmee je eerder op je Windows computer verbonden bent geweest kunt vinden. Daarnaast hebben we over wifi-beveiliging gesproken en hoe jij je gegevens tegen potentiële bedreigingen zoals kwaadwillenden kunt beschermen. We hebben benadrukt dat er extra ondersteuning voor computerproblemen is en hoe je het internet veilig kunt gebruiken.

Het is niet moeilijk om een wifi-netwerk te vinden en ermee te verbinden. Volg de juiste stappen en instellingen om snel met een wifi verbinding te verbinden zodat je optimaal van het internet kunt genieten. Wanneer je openbare netwerken gebruikt is het belangrijk dat je voorzichtig bent met het delen van persoonlijke informatie, want dit kan voor je privacy en beveiliging risico’s met zich meebrengen. 

WiFi-netwerk zoeken

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn Android-apparaat met een nieuw wifi-netwerk verbinden?

Om je Android-apparaat met een nieuw wifi-netwerk te verbinden moet je naar de instellingen gaan. Binnen de instellingen van je apparaat moet je op wifi drukken en deze inschakelen. Vervolgens worden de beschikbare netwerken in de buurt weergegeven en kun je het gewenste netwerk selecteren en het wachtwoord invoeren als dat nodig is.

Wat moet ik doen als ik het wachtwoord van een wifi-netwerk ben vergeten?

Wanneer je het wachtwoord van een wifi-netwerk bent vergeten, kun je proberen om voor hulp contact met de beheerder van het netwerk op te nemen. Als dat geen optie is, kun je proberen om het wachtwoord via de instellingen van je router opnieuw in te stellen.

Hoe kan ik mijn wifi-netwerk tegen ongeautoriseerde toegang beveiligen ?

Wanneer jij jouw wifi-netwerk tegen ongeautoriseerde toegang wilt beveiligen, kun je een sterk wachtwoord gebruiken, WPA2-beveiliging inschakelen en MAC-adresfiltering gebruiken. Het is ook belangrijk om de firmware-updates regelmatig op je router te installeren.

Kan ik meerdere apparaten tegelijkertijd met één wifi-netwerk verbinden?

Ja, zolang de capaciteit van het netwerk dit toelaat kun je meerdere apparaten tegelijkertijd met één wifi-netwerk verbinden. Houd er rekening mee dat hoe meer apparaten er verbonden zijn, hoe trager de internetverbinding kan worden.

Is openbare wifi veilig om te gebruiken?

Omdat openbare wifi netwerken vaak niet goed zijn beveiligd kunnen ze voor je privacy en beveiliging risico’s met zich meebrengen. Het wordt aanbevolen om voorzichtig te zijn bij het delen van persoonlijke informatie en om indien mogelijk een VPN (Virtual Private Network) voor extra beveiliging te gebruiken.

Wil jij draadloos via het internet kunnen werken?

WiFi-netwerk zoeken

Door een wifi netwerk te zoeken en ermee te verbinden kun je draadloos internetten.

  • Dat is geen kabels nodig om met het internet te kunnen verbinden
  • Andere apparaten zoals een printer en een smart tv draadloos kunnen bedienen
  • Muziek zonder kabels via speakers in het netwerk af kunnen spelen
  • Bestanden draadloos tussen andere apparaten uit kunnen wisselen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg