Windows 10 kopen op DVD voor de upgrade van de computer naar Windows 10 

Wil je een fysieke kopie van Windows 10 bemachtigen? Dan is het kopen van Windows 10 op dvd de perfecte keuze voor jou. Met deze installatie op dvd heb je een eenmalige aanschaf en kun je Windows 10 eenvoudig installeren. Daarnaast kun je de software met de test licentie uitproberen voordat je een definitieve aanschaf doet. Maar waarom zou je nog steeds de voorkeur aan een fysiek exemplaar in plaats van een download geven?

Een van de voordelen van Windows 10 te kopen op DVD is dat je altijd een back-up hebt, wanneer er iets op de computer mis gaat. Bovendien kun je Windows 10 met een dvd eenvoudig op meerdere apparaten, zoals laptops en desktops installeren. Deze installatie kan met levenslange licenties en in verschillende talen worden gedaan, dus ook in het Nederlands.

Windows 10 dvd’s zijn gemakkelijk te verkrijgen en worden vaak tegen betaalbare prijzen aangeboden. Je kunt ze online via de officiële Microsoft-website of bij lokale winkels bestellen. Daarnaast kun je test licenties installeren voordat je een aankoop doet en bij aankoop van licenties van gratis verzending profiteren.

Dus, als je naar betrouwbaarheid en gebruiksgemak op zoek bent, overweeg dan om Windows 10 te kopen op dvd en deze vervolgens te installeren. Het biedt dezelfde geweldige functies als de digitale versie, maar dan met het extra voordeel dat je hem na eenmalige aanschaf fysiek in huis hebt.

Wacht niet langer en upgrade vandaag nog naar Windows 10 om de prestaties van de computer te verbeteren! Gebruik de installatie DVD van Microsoft waarmee je een schone installatie op de computer kunt installeren.

Waarom moet ik naar Windows 10 overstappen?

Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft en biedt verschillende voordelen voor installatie op jouw apparaat. Hieronder staan enkele redenen waarom je naar Windows 10 over zou moeten stappen.

Windows 10 kopen op DVD om de upgrade naar windows te kunnen maken
 • Verbeterde beveiliging en privacyfuncties: Windows 10 heeft geavanceerde beveiligingsmaatregelen en privacyinstellingen waarmee je de computer tegen bedreigingen op het internet kunt beschermen.
 • Ondersteuning voor de nieuwste software en hardware: Met Windows 10 kun je probleemloos met de nieuwste software en hardware werken, zodat je altijd up-to-date blijft.
 • Betere prestaties en stabiliteit: Windows 10 is voor betere prestaties en stabiliteit geoptimaliseerd, waardoor je zonder dat de computer vastloopt of traag reageert sneller kunt werken.
 • Toegang tot nieuwe functies en updates: Microsoft blijft via regelmatige updates nieuwe functies aan Windows 10 toevoegen, zodat je altijd van de laatste innovaties kunt profiteren.

Wanneer je besluit om Windows 10 te kopen, kun je deze licentie voor Windows 10 in combinatie met de installatie voor Windows 10 kopen op dvd. 

 • Voor een schone installatie: Met de dvd-versie kun je een schone installatie uitvoeren, wat betekent dat je helemaal opnieuw met een frisse versie van Windows 10 begint.
 • Geen proefperiode: Bij aankoop van de dvd-versie heb je direct toegang tot het volledige besturingssysteem, zonder dat je een proefperiode hoeft te doorlopen.
 • Ondersteunt alle talen: De dvd-versie van Windows 10 ondersteunt alle talen, zodat je het besturingssysteem in de gewenste taal kunt gebruiken.

Kortom, Windows 10 biedt ten opzichte van oudere versies veel voordelen en door de dvd-versie met gratis verzending te kopen krijg je de mogelijkheid om snel en eenvoudig naar dit moderne besturingssysteem te upgraden. Waar wacht je nog op? Stap vandaag nog over naar Windows 10 met een licentie van Microsoft Office en ontdek wat het voor jou kan betekenen.

Is de software op je computer verwijderd?

Windows 10 kopen op DVD de pro versie.pg

Door Windows 10 op je computer te installeren kun jij je computer op een veilige manier blijven gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste mogelijkheden van Windows 10 kunnen gebruiken
 • Je persoonlijke bestanden tegen de gevaren van het internet kunnen beschermen
 • De levensduur van je computer / laptop verlengen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Kan mijn computer Windows 10 aan?

Minimale systeemvereisten voor het draaien van Windows 10

Om jouw computer goed met het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, Windows 10 te laten werken, moet je controleren of de computer / laptop aan de minimale systeemvereisten voldoet. De systeemvereisten voor Windows 10 staan hieronder beschreven. .

 • Processor: Een 1 GHz of snellere processor
 • Geheugen: Voor de installatie van het nieuwste besturingssysteem van Microsoft heb je voor een 32-bits versie 1GB RAM of 2 GB RAM voor een 64-bits nodig, 
 • Opslagruimte: Je hebt voor de installatie van het nieuwste besturingssysteem Windows 10 van Microsoft minimaal 16 GB vrije ruimte op de harde schijf nodig. Dit geldt voor zowel de 32-bits versie als voor de 64-bits versie. 
 • Grafische kaart: Een compatibele grafische kaart met DirectX 9 of hoger en een WDDM 1.0 stuurprogramma 
 • Beeldschermresolutie: Je hebt een beeldscherm met ten minste 800 x 600 pixels nodig.

Controleer of jouw computer compatibel is met Windows 10

Voordat je een installatie bij Microsoft van Windows 10 gaat kopen op dvd, is het belangrijk om te controleren of jouw computer met dit besturingssysteem compatibel is. Hieronder staan enkele stappen waarmee je kunt controleren of jouw computer geschikt is.

Windows 10 kopen op DVD en controleren of de computer compatibel is
 1. Ga naar de officiële website van Microsoft Windows.
 2. Zoek naar de pagina over systeemvereisten voor Windows 10.
 3. Vergelijk de specificaties van jouw computer met de minimale vereisten voor het Windows-besturingssysteem van Microsoft. 
 4. Controleer of er specifieke hardwarestuurprogramma’s voor jouw apparaat met Windows 10 beschikbaar zijn. Door de nieuwe hardwarestuurprogramma’s te installeren kun je de prestaties van je apparaat verbeteren. 

Wat te doen als jouw computer niet aan de vereisten voldoet?

Als blijkt dat jouw computer niet aan de minimale systeemvereisten voor Windows 10 van Microsoft voldoet, zijn er enkele opties die je kunt overwegen. 

 • Overweeg een upgrade van de hardware, zoals extra RAM toe te voegen of de grafische kaart vervangen. 
 • Controleer of er oudere versies van Windows beschikbaar zijn die beter voor jouw computer geschikt zijn. 
 • Overweeg om een nieuwe computer te kopen die wel met Windows 10 compatibel is. 

Verschillen tussen de Pro-versie en andere edities van Windows 10

 • De Pro versie van Microsoft Windows biedt geavanceerde functies zoals BitLocker-encryptie en Remote Desktop. Met een Windows Pro besturingssysteem kun je van alle voordelen die Microsoft te bieden heeft genieten.
 • Andere edities, zoals Home en Education, hebben beperktere functionaliteiten.

Licentietypen die voor het gebruik van Windows 10 Pro beschikbaar zijn

 • Retail licentie: de retail licentie is voor één gebruiker op meerdere apparaten geldig.
 • OEM licentie voor Microsoft Windows:  De OEM licentie is maar op één apparaat geldig en kan niet op andere apparaten worden geïnstalleerd.
 • NL Test licentie: Met de NL Test licentie krijg je een gratis proefperiode waarmee je de functionaliteit van Microsoft Windows en Office kunt testen voordat je een licentie koopt.

Aanbevolen systeemvereisten voor optimale prestaties met Pro-versie

Om Windows 10 Pro soepel te laten draaien, zijn de volgende systeemvereisten aanbevolen: 

 1. Processor: Intel Core i5 of hoger.
 2. Geheugen: Minimaal 8 GB RAM.
 3. Opslagruimte: Minimaal 128 GB SSD.
 4. Grafische kaart: Compatibel met DirectX 12.

Is de software op je computer verwijderd?

Windows 10 kopen op DVD de pro versie.pg

Door Windows 10 op je computer te installeren kun jij je computer op een veilige manier blijven gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste mogelijkheden van Windows 10 kunnen gebruiken
 • Je persoonlijke bestanden tegen de gevaren van het internet kunnen beschermen
 • De levensduur van je computer / laptop verlengen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Retailversie versus OEM-versie: wat zijn de verschillen?

Retailversie:

 • Kan op iedere compatibele computer worden geïnstalleerd.
 • Ondersteunt de installatie van dezelfde gebruiker op meerdere apparaten.

OEM-versie:

 • Wordt vaak bij een nieuwe computer geleverd .
 • Kan alleen op het apparaat waarbij het is meegeleverd worden geïnstalleerd. 

Wanneer je Windows 10 gaat kopen op DVD is het belangrijk om te bedenken welke versie en licentietype het beste bij jouw behoeften passen. Of je nu geavanceerde functies voor professioneel gebruik nodig hebt of gewoon een betrouwbaar besturingssysteem wilt, er zijn verschillende opties beschikbaar. 

Zorg ervoor dat de computer / laptop voor optimale prestaties aan de systeemvereisten voldoet en kies op basis van jouw installatievoorkeuren tussen een retail- of OEM-versie. 

Nieuwe functies van Windows 10 Pro en beschikbare versies

Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft met verschillende versies waardoor er aan verschillende behoeften kan worden voldaan. Windows 10 Pro is een populaire keuze. Deze versie is ideaal voor professionals die geavanceerde functies nodig hebben. Hieronder staan enkele belangrijke punten die je over de nieuwe functies van Windows 10 Pro moet weten: 

Windows 10 kopen op DVD en de verschillende versies
 • BitLocker-drive versleuteling is in de Pro-editie inbegrepen: Met BitLocker kunnen gegevens op harde schijven en externe opslagapparaten worden beveiligd door ze te versleutelen. Dit is vooral handig wanneer je op de computer met gevoelige informatie werkt.
 • Geavanceerde beheertools en domeinfunctionaliteit in Windows 10 Pro: Windows 10 Pro biedt extra beheertools, zoals Group Policy Management, waarmee systeembeheerders eenvoudig beleid kunnen implementeren en configureren. Bovendien ondersteunt het domeinfunctionaliteit, waardoor er naadloos met bedrijfsnetwerken kan worden geïntegreerd.
 • Beschikbare versies van Windows 10 (Home, Pro, Enterprise): Naast Windows 10 Pro zijn er ook andere versies zoals Windows 10 Home voor thuisgebruikers en Windows 10 Enterprise voor grote organisaties beschikbaar. Iedere versie heeft specifieke kenmerken die bij verschillende gebruikersbehoeften passen.
 • Vergelijk de functies tussen verschillende versies van Windows 10: Het is belangrijk om de functies van verschillende versies van Windows 10 te vergelijken om zo de juiste keuze te kunnen maken. Zo biedt Windows 10 Home basisfunctionaliteit terwijl Windows 10 Pro ook met extra beheertools en beveiligingsfuncties is uitgerust.

Vanuit eerdere versies naar Windows 10 Pro upgraden

Mogelijkheden om naar Windows 10 Pro te upgraden

 • Je kunt gratis vanaf eerdere versies zoals Windows 7, 8 of 8.1 naar Windows 10 Pro upgraden.
 • Microsoft Windows Pro biedt ten ten opzichte van de standaardversie geavanceerde functies en extra beveiligingsopties.

Kosten en stappen voor het upgraden naar de Pro editie

 1. Controleer eerst of je huidige versie voor een gratis upgrade naar Windows 10 met behulp van de Pro versie in aanmerking komt.
 2. Ga naar de officiële Microsoft-website en zoek naar de gratis optie om naar Windows 10 Pro te upgraden.
 3. Volg de aangegeven stappen en selecteer de juiste opties om je gratis upgrade naar Microsoft Windows Pro te voltooien.
 4. Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten aan het upgraden naar de Pro-editie van Microsoft Windows verbonden zijn. Het upgraden van een basisversie naar de Pro editie is namelijk niet gratis.

Vereisten voor het uitvoeren van een upgrade naar Windows 10 Pro

 • Zorg ervoor dat je systeem aan de minimale systeemvereisten zoals voldoende opslagruimte en RAM voor Windows 10 Pro voldoet.
 • Controleer of je huidige hardware compatibel is met Windows 10 Pro.

Hoe kun je jouw bestanden en instellingen tijdens de upgrade behouden?

 • Maak altijd een back-up van belangrijke bestanden voordat je het upgradeproces van Microsoft Windows uit gaat voeren.
 • Tijdens het upgradeproces van Microsoft Windows krijg je meestal een optie waarmee je persoonlijke bestanden en instellingen kunt behouden.

Met deze informatie kun je nu gemakkelijk vanaf een eerdere versie naar Windows 10 Pro upgraden. Ontdek de vele mogelijkheden en verbeter je Windows-ervaring met de geavanceerde functies die deze editie biedt.

Conclusie: Windows 10 kopen op dvd

Windows 10 is een essentieel besturingssysteem dat je moet overwegen wanneer je naar een betere gebruikerservaring en verbeterde functies op zoek bent. Of je nu een nieuwe computer hebt of vanaf een eerdere versie wilt upgraden, Windows 10 biedt talloze voordelen.

Met Windows 10 kun je van de nieuwste technologieën en beveiligingsupdates profiteren, waardoor je computer tegen bedreigingen is beschermd. Bovendien biedt het diverse innovatieve functies en verbeterde prestaties, zodat je in jouw dagelijkse taken productiever kunt zijn.

Windows 10 kopen op DVD en de verbeterde beveiligingsfuncties

Als je overweegt om Windows 10 op dvd te kopen, zorg er dan voor dat jouw computer aan de vereisten voor het gebruik van de Pro licentie of retailversie voldoet. Controleer ook welke versie van Windows 10 het beste bij jou past.

Wanneer je klaar bent om vanuit eerdere versies naar Windows 10 Pro te upgraden, volg dan eenvoudigweg de instructies op het scherm om het proces te starten. Het is handig en gemakkelijk!

Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog Windows 10 op dvd en geniet van alle geweldige functies die dit besturingssysteem te bieden heeft! Upgrade jouw computer naar een hoger niveau en maak jouw digitale ervaring nog beter.

Veelgestelde vragen (FAQs)

Wat zijn de systeemvereisten voor Windows 10?

Om Windows 10 te kunnen gebruiken, moet jouw computer aan de minimale systeemvereisten, zoals een 1 GHz-processor, 2 GB RAM en 16 GB vrije schijfruimte voldoen. Raadpleeg de officiële website van Microsoft voor meer informatie over de vereisten.

Kan ik mijn huidige bestanden behouden bij het upgraden naar Windows 10?

Ja, je kunt jouw persoonlijke bestanden en apps behouden wanneer je naar Windows 10 upgrade. Tijdens het installatieproces wordt hierom gevraagd en kun je de gewenste optie selecteren.

Hoe kan ik controleren welke versie van Windows ik momenteel heb?

Je kunt eenvoudig controleren welke versie van Windows je hebt door naar “Instellingen” te gaan en vervolgens op “Systeem” te klikken. Daar vind je informatie over jouw huidige versie.

Moet ik antivirussoftware installeren op Windows 10?

Hoewel Windows 10 standaard beveiligingsfuncties heeft, wordt het nog steeds aanbevolen om goede antivirussoftware voor maximale bescherming tegen bedreigingen te installeren. Het gebruik van professionele antivirussoftware is van essentieel belang om de gevoelige gegevens op de computer veilig te kunnen houden.

Kan ik later nog naar een andere versie van Windows 10 upgraden?

Ja, als je besluit om later toch een andere versie van Windows 10 te gebruiken, kun je dit doen door simpelweg de licentiecode voor die specifieke versie aan te schaffen en deze in jouw systeem in te voeren.

Is de software op je computer verwijderd?

Windows 10 kopen op DVD de pro versie.pg

Door Windows 10 op je computer te installeren kun jij je computer op een veilige manier blijven gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste mogelijkheden van Windows 10 kunnen gebruiken
 • Je persoonlijke bestanden tegen de gevaren van het internet kunnen beschermen
 • De levensduur van je computer / laptop verlengen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg