Gratis muziek downloaden App: Top 5 voor iPhone & Android

Wil je altijd en overal zonder internetverbinding naar je favoriete liedjes luisteren? Ontdek hoe je met behulp van de TuneIn Radio app voor iOS gratis muziek op je mobiele telefoon kunt downloaden. Het is gemakkelijk, snel en helemaal gratis! Met deze app kun je nummers van jouw keuze eenvoudig op jouw apparaat zetten, zodat je ze offline kunt beluisteren. Geen gedoe meer met buffering of hoge dataverbruik. Of je nu nieuwe artiesten wilt ontdekken of gewoon van de nieuwste hits geniet, de TuneIn Radio app heeft het allemaal.

Met de gratis muziek downloaden app die voor iOS beschikbaar is kun je op jouw mobiele telefoon een breed scala aan liedjes en artiesten ontdekken. Klik gewoon op het gewenste liedje en binnen no-time staat het klaar om offline te beluisteren. Waar wacht je nog op? Download nu de gratis muziek downloaden app en geniet van meer mogelijkheden om onbeperkt waar en wanneer dan ook van jouw favoriete muziek te genieten!

Wacht niet langer, download vandaag nog jouw favoriete liedjes met de offline muziek app! Zo kun je offline naar jouw favoriete nummers luisteren.

Beste gratis muziek apps voor iPhone en Android

Ontdek de beste gratis muziek apps die je op zowel je iPhone als Android mobiele telefoon kunt downloaden. Deze apps bieden verschillende functies en mogelijkheden om zonder kosten naar je favoriete liedjes van iedere artiest te luisteren. Vergelijk de verschillende opties en kies degene die het beste bij jouw behoeften past.

gratis muziek downloaden app

Hieronder staan enkele van de beste gratis muziek apps voor zowel iOS als Android die je op je mobiele telefoon kunt downloaden. Je kunt apps zoals Deezer en Spotify gebruiken.

 • Spotify: Met meer dan je favoriete nummers, kun je met Spotify van eindeloze muziek op je telefoon genieten.
 • SoundCloud: Ontdek nieuwe artiesten, remixes en podcasts op SoundCloud, een platform dat om zijn uitgebreide muziekbibliotheek bekend staat.
 • Deezer: Luister op Deezer naar miljoenen nummers, waar je afspeellijsten kunt maken en met vrienden kunt delen.
 • YouTube Music: Met YouTube Music heb je toegang tot officiële nummers, albums, playlists en live-optredens van over de hele wereld.
 • TuneIn Radio: Naast het beluisteren van muziek biedt TuneIn Radio ook toegang tot duizenden radiostations van over de hele wereld.

Of je nu een iPhone of een Android-apparaat hebt, er is altijd een geweldige gratis muziek app zoals Deezer en Spotify beschikbaar. Download simpelweg de app die het meest aanspreekt en geniet zonder kosten op deze muziekzenders van je favoriete nummers.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de beste gratis muziek apps voor jouw Android smartphone, zoals Deezer en Spotify waarmee je naar jouw favoriete zenders kunt luisteren!

Wil jij voortaan altijd naar je favoriete muziek kunnen luisteren?

gratis muziek downloaden app en vervolgens vanaf de telefoon afspelen

Door de muziek met een gratis app op je telefoon te downloaden heb jij je favoriete nummers altijd op je telefoon.

 • Dat is: Kosteloos overal en altijd naar je favoriete muziek kunnen luisteren
 • Geen verborgen kosten bij het luisteren naar muziek
 • De eigen controle over de muziek waar je naar luistert

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

SoundCloud: Gratis muziekapp voor remixes en mashups

SoundCloud is een populaire app waarmee je gratis muziek kunt downloaden. Het is de ideale plek om dankzij de uitgebreide bibliotheek van SoundCloud nieuwe artiesten en genres te ontdekken. Met deze app kun je unieke versies van bekende nummers beluisteren die door getalenteerde gebruikers zijn gemaakt. Bovendien kun je ook naar muziek van andere streamingdiensten zoals Deezer en Spotify, en naar verschillende radiozenders luisteren.

Een van de beste functies van SoundCloud is dat het voor makers van remixes en mashups een platform biedt. Je kunt naar geweldige remixes van jouw favoriete nummers, gemaakt door creatieve mensen van over de hele wereld luisteren. Hiermee kun je muziek op een geheel nieuwe manier ervaren. SoundCloud heeft echter niet dezelfde populariteit als Deezer en Spotify.

Daarnaast kun je met SoundCloud ook jouw eigen creaties met de community delen. Of je nu zelf muziek maakt of een mixtape hebt samengesteld, je kunt het allemaal naar SoundCloud uploaden en met anderen delen. Hierdoor kun je feedback krijgen, fans opbouwen en jouw talent aan de wereld te laten zien. Maar wist je dat Deezer deze functionaliteit ook heeft? Je kunt jouw eigen creaties naar Deezer uploaden en met anderen delen. Hierdoor kun je feedback krijgen, fans opbouwen en jouw talent aan de wereld laten zien.

Met SoundCloud kun je gratis muziek downloaden en offline beluisteren. Je bent niet langer aan traditionele streamingdiensten zoals Spotify of Deezer Premium gebonden. Deze app biedt een alternatief platform waarop je toegang tot miljoenen tracks, variërend van mainstream hits tot underground pareltjes hebt.

Dus als je naar een gratis muziek downloaden app op zoek bent die meer biedt dan alleen maar standaardnummers, probeer dan zeker SoundCloud eens uit. Ontdek nieuwe artiesten, luister naar unieke remixes en mashups, en deel jouw eigen creaties met de SoundCloud-community. Het is een geweldige manier om muziek op een andere manier te beleven. 

Leer meer over SoundCloud

 • Ontdek nieuwe artiesten en genres via de uitgebreide bibliotheek van SoundCloud, waar je muziek met de handige muziek app kunt downloaden. Luister offline naar je favoriete tracks door de app te openen.
 • Luister met de muziek app naar unieke versies van bekende nummers die door getalenteerde gebruikers zijn gemaakt. Je kunt muziek offline op jouw apparaat beluisteren. De muziek app heeft een ruime selectie van nummers om van te genieten.
 • Deel jouw eigen creaties met de SoundCloud-community.

Gratis muziek zonder reclame van YouTube streamen

Wil je graag op YouTube gratis zonder door advertenties onderbroken te worden naar muziek luisteren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ontdek hoe je zonder vervelende reclameonderbrekingen van jouw favoriete nummers kunt genieten. Hieronder staan enkele handige apps die waarmee je zonder reclame onderbrekingen op zowel iPhone als Android-apparaten naar muziek kunt luisteren. Deze apps hebben speciale functies voor het blokkeren van advertenties.

gratis muziek downloaden app voor het downloaden van muziek van Youtube
 • Geen advertenties: Met behulp van specifieke apps kun je zonder dat er advertenties tussen komen de muziekvideo’s op YouTube bekijken.
 • Gratis: Deze apps zijn gratis te downloaden en te gebruiken, waardoor je direct met het streamen van muziek kunt beginnen.
 • Zonder dataverbruik: In plaats van muziek te downloaden, kun je de muziek rechtstreeks streamen. Dit bespaart kostbare data op je mobiele abonnement.

Een populaire app die je kunt gebruiken om gratis zonder reclame muziek van YouTube te streamen zijn onder andere apps zoals:

 1. AudialsPlay: Deze app biedt een uitgebreide bibliotheek met muziekvideo’s waarbij alle advertenties worden overgeslagen. Zo kun jij ongestoord van jouw favoriete nummers genieten.

Met deze handige app hoef je niet langer tijdens het luisteren naar muziek op YouTube door reclames gestoord te worden. Download deze app voor jouw smartphone en ontdek zelf hoe eenvoudig het is om zonder vervelende onderbrekingen gratis naar muziek te luisteren!

Hoe kun je muziek van YouTube zonder betaling streamen

Wil je graag gratis op jouw apparaat muziek downloaden? Geen zorgen, er zijn apps beschikbaar waarmee je nummers van YouTube kunt streamen zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Hieronder volgt een korte handleiding waarmee je dit kunt doen.

 1. Leer op je gemak hoe je muziek gratis van YouTube kunt streamen zonder dat je ervoor hoeft te betalen.
  • Installeer een app waarmee je muziek van YouTube kunt streamen. Deze app is gratis te downloaden en te gebruiken. Hiermee kun je nieuwe artiesten ontdekken door simpelweg door de grote bibliotheek te navigeren.
  • Met deze apps kun je zonder een abonnement op YouTube Premium offline muziek afspelen. Dit is handig om muzieknummers van de website van jouw keuze te beluisteren.
 2. Ontdek apps voor offline muziek waarmee je nummers af kunt spelen zonder dat je een abonnement op YouTube Premium af hoeft te sluiten.
  • De “YouTube Music” app is een populaire optie waarbij je zowel online als offline toegang tot miljoenen nummers en afspeellijsten hebt. Je kunt deze app op de website van YouTube voor jou offline muziekbehoeften vinden.
  • Spotify is een andere handige app waarmee je zonder extra kosten op de website van Spotify basis naar jouw favoriete muziek kunt luisteren.
 3. Geniet zonder extra kosten van jouw favoriete muziek:
  • Met deze apps kun je gratis naar jouw favoriete artiesten luisteren en nieuwe nummers op basis van de website van de artiest ontdekken.
 4. Ontdek hoe je met behulp van de verschillende functies en beperkingen gratis muziek kunt beluisteren en nieuwe nummers kunt ontdekken.
  • Sommige apps bieden tussen de nummers door advertenties op hun website, terwijl andere mogelijkheden bieden om offline naar muziek op basis van jouw voorkeur te luisteren.
  • Het is belangrijk om de functies en beperkingen van iedere app te verkennen voordat je beslist welke app het beste bij jou past.

Met deze eenvoudige stappen kun je zonder extra kosten gratis van muziek genieten. Probeer verschillende apps uit en ontdek welke het beste op jouw muzieksmaak aansluit. Veel luisterplezier!

Wil jij voortaan altijd naar je favoriete muziek kunnen luisteren?

gratis muziek downloaden app en vervolgens vanaf de telefoon afspelen

Door de muziek met een gratis app op je telefoon te downloaden heb jij je favoriete nummers altijd op je telefoon.

 • Dat is: Kosteloos overal en altijd naar je favoriete muziek kunnen luisteren
 • Geen verborgen kosten bij het luisteren naar muziek
 • De eigen controle over de muziek waar je naar luistert

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Snelle manier om muziek van de computer naar iPhone over te zetten om offline te kunnen luisteren

Wil je jouw favoriete muziek zelfs als je geen internetverbinding hebt graag offline kunnen beluisteren? Geen probleem! Met een gratis muziek downloaden app kun je muziek eenvoudig van je computer naar je iPhone overzetten en vervolgens deze muziek offline beluisteren. Hieronder staan een paar handige tips waarmee je snel aan de slag kunt gaan.

 1. Gebruik iTunes: iTunes is populaire software voor het beluisteren van muziek dat op Apple-apparaten beschikbaar is. Je kunt jouw favoriete nummers met behulp van iTunes synchroniseren door simpelweg je iPhone op je computer aan te sluiten en de gewenste afspeellijsten te selecteren.
 2. Ontdek andere software waarmee je muziek van je computer naar je iPhone over kunt zetten. Naast iTunes zijn er ook andere apps en programma’s, zoals TuneIn, Music Time Travel en AccuRadio beschikbaar. Deze apps bieden verschillende functies en mogelijkheden waarmee je jouw muziekbibliotheek uit kunt breiden. Zorg ervoor dat je de juiste software gebruikt, zodat je gemakkelijk muziek van je computer naar je iPhone over kunt zetten.
 3. Offline luisterplezier: Zodra de muziek naar je iPhone is overgezet, kun je zelfs zonder internetverbinding altijd van jouw favoriete nummers genieten. Of het nu om lange reizen of momenten waarop er geen wifi in de buurt is, gaat, met offline muziek kun jij zonder dat je afhankelijk bent van een internetverbinding altijd van eindeloos luisterplezier blijven genieten.
 4. Bewaar al jouw favorieten met de app: Als jouw favoriete muziek eenmaal op je iPhone is opgeslagen, kun jij al jouw favoriete afspeellijsten voor offline gebruik bewaren. Dit betekent dat jij waar je ook bent en wanneer je maar wilt via de interface van de app toegang tot jouw muziek hebt.

Dus, of je nu onderweg bent of gewoon zonder afhankelijk van een internetverbinding te zijn even wilt ontspannen, met een gratis muziek downloaden app kun jij altijd van jouw favoriete deuntjes genieten. Probeer het vandaag nog uit en beleef met een app om gratis muziek te downloaden eindeloos luisterplezier.

Voordelen van gratis muziek apps op iPhone en Android

 • Ontdek de voordelen van het gebruik van gratis muziek apps op zowel jouw iPhone als jouw Android-apparaten. Met deze apps kun je jouw favoriete nummers waar je ook bent streamen en downloaden. Daarnaast bieden deze apps een uitgebreide bibliotheek met muziekgenres en artiesten. Ontdek nu de eindeloze mogelijkheden van gratis muziek apps op jouw iPhone en Android-apparaten.
 • Geniet met de muziek app waar en wanneer dan ook onbeperkt en kosteloos van jouw favoriete nummers.
 • Verken met slechts een paar tikken op het scherm binnen de app nieuwe artiesten, genres en afspeellijsten. Ontdek de muziek die je zoekt op de website van de app.
 • Personaliseer jouw luisterervaring in de app met aanbevelingen op basis van jouw smaak. Ontdek nieuwe muziek die perfect bij jou past.

Met gratis muziek downloaden apps op je mobiele telefoon kun je zonder extra kosten optimaal van al je favoriete nummers genieten. Of je nu een iPhone of een Android-apparaat gebruikt, deze apps bieden talloze voordelen die je luisterervaring naar een hoger niveau tillen. Met deze apps kun je waar en wanneer je maar wilt jouw favoriete nummers eenvoudig downloaden en afspelen.

Eén van de belangrijkste voordelen van jouw abonnement is dat je onbeperkt toegang tot een enorme bibliotheek vol muziek hebt. Met slechts een paar tikken op het scherm heb je direct toegang tot miljoenen nummers uit verschillende genres en artiesten. Of je nu voor popmuziek, hip-hop, rock of klassieke melodieën in de stemming bent, er is voor iedereen altijd iets te vinden.

Daarnaast kun je met behulp van deze apps nieuwe artiesten op de website van gratis muziek downloaden ontdekken. Ben je klaar om nieuwe geluiden te verkennen? Met gratis muziek downloaden apps kun je gemakkelijk nieuwe artiesten die bij jouw smaak passen ontdekken. Je kunt door aanbevolen afspeellijsten bladeren of zelfs specifieke genres op de website van gratis muziek downloaden verkennen om verborgen juweeltjes te vinden die anders misschien aan je voorbij zouden gaan.

gratis muziek downloaden app en vervolgens vanaf de telefoon afspelen

Een ander groot voordeel van deze apps is dat je jouw luisterervaring kunt personaliseren. Op basis van jouw smaak en luistergeschiedenis bieden deze apps gepersonaliseerde aanbevelingen die perfect bij jou passen. Of je nu naar nieuwe nummers op zoek bent of een afspeellijst voor een speciale gelegenheid wil samenstellen, deze apps hebben altijd waardoor je kan worden geïnspireerd.

Kortom, gratis muziek downloaden apps op zowel iPhone als Android-apparaten bieden talloze voordelen waarmee je jouw favoriete muziek op de website van jouw keuze kunt vinden.

Conclusie: Gratis muziek downloaden app

Wil je gratis muziek op je iPhone of Android-toestel downloaden? Dan zijn er verschillende apps zoals de beste gratis muziek apps voor zowel iPhone als Android die je hiervoor kunt gebruiken. Deze apps bieden een breed scala aan functies en mogelijkheden om zonder daarvoor te hoeven betalen naar je favoriete nummers te luisteren. Jouw favoriete nummers zijn binnen handbereik!

SounCloud is een van de populaire apps voor muziek. Met behulp van deze gratis muziekapp kun je remixes en mashups ontdekken. Binnen deze app kun je unieke en alternatieve versies van bekende nummers die door andere gebruikers van over de hele wereld zijn gemaakt vinden.

Daarnaast is er ook een mogelijkheid waarmee je voor jouw gemak gratis zonder reclame muziek van YouTube kunt streamen. Er zijn apps beschikbaar die advertenties tijdens het afspelen van YouTube-video’s blokkeren, zodat je ongestoord naar jouw favoriete nummers kunt luisteren.

Als je liever offline naar jouw favoriete muziek nummers luistert, kun je zelfs zonder internetverbinding muziek snel vanaf je computer naar je iPhone overzetten en gratis muziek downloaden via een app en vervolgens van jouw favoriete muziek genieten.

Gratis muziek apps op zowel iPhone als Android gebruiken heeft vele voordelen. Je hebt de toegang tot een enorme bibliotheek met nummers, kunt nieuwe artiesten ontdekken en afspeellijsten die bij jouw smaak passen maken. Bovendien bespaar je geld omdat deze apps geen kosten met zich meebrengen.

Dus waar wacht je nog op? Download vandaag nog een gratis muziek downloaden app waarmee je van al jouw favoriete nummers kunt genieten!

Veelgestelde vragen

Zijn deze apps legaal?

Ja, de meeste gratis muziek downloaden apps werken binnen de grenzen van het auteursrecht en hebben overeenkomsten met platenmaatschappijen om jouw muziek voor jouw voordeel op een legale manier aan te bieden.

Kan ik mijn gedownloade muziek offline beluisteren?

Ja, veel gratis muziek apps bieden de mogelijkheid om jouw favoriete nummers te downloaden en offline af te spelen, zodat je ook zonder internetverbinding van jouw favoriete muziek kunt genieten.

Zijn er beperkingen op het aantal nummers dat ik kan downloaden?

Dit varieert per app, maar de meeste gratis muziek apps hebben beperkingen voor het aantal nummers die kunnen worden gedownload. Vaak kun je naar jouw premiumversie upgraden om deze beperkingen op te heffen.

Kan ik mijn eigen afspeellijsten maken?

Ja, bijna alle gratis muziek apps bieden de mogelijkheid om je eigen afspeellijsten met jouw favoriete nummers samen te stellen.

Wordt er tijdens het luisteren naar muziek reclame afgespeeld?

Dit hangt van de specifieke app die je gebruikt af. Sommige gratis muziek apps tonen advertenties tussen nummers door, terwijl andere tegen betaling advertentievrije luisterervaring bieden.

Kan ik mijn gedownloade muziek met vrienden delen?

Natuurlijk! Een van de geweldige functies van deze gratis muziek downloaden app is dat je jouw gedownloade muziek gemakkelijk met je vrienden kunt delen. Of het nu om die ene catchy hit gaat die je niet uit je hoofd kunt krijgen of een hele afspeellijst vol met jouw favoriete nummers, je kunt ze allemaal met een paar tikken op het scherm delen. Dus nodig je vrienden voor een spontane dansparty uit of stuur ze gewoon wat nieuwe muziek om hun dag op te vrolijken. Met deze app wordt het delen van muziek een fluitje van een cent! 

Wil jij voortaan altijd naar je favoriete muziek kunnen luisteren?

gratis muziek downloaden app en vervolgens vanaf de telefoon afspelen

Door de muziek met een gratis app op je telefoon te downloaden heb jij je favoriete nummers altijd op je telefoon.

 • Dat is: Kosteloos overal en altijd naar je favoriete muziek kunnen luisteren
 • Geen verborgen kosten bij het luisteren naar muziek
 • De eigen controle over de muziek waar je naar luistert

Dit is nog maar een topje van de ijsberg