Google Home – Ontdek alles over de slimme speaker en app

Google Home is een slimme speaker wat door Google is ontwikkeld en waarmee jij jouw dagelijkse taken kunt vereenvoudigen en je huis ervaring kunt verbeteren. Het werkt samen met Sonos speakers en andere apparaten in je huis. Met behulp van de Google Home app kun jij dit apparaat voor gemak en controle naadloos met andere slimme apparaten in je huis verbinden. Met Google Home heb je handsfree toegang tot informatie en entertainment.

Met Google Home kun je het weer controleren, muziek afspelen en boodschappenlijstjes maken. Het werkt ook met Sonos en kan voor verschillende gebruikers worden gepersonaliseerd. Er zijn verschillende apparaten, zoals de Google Nest Mini en de Google Home Hub beschikbaar, om aan verschillende behoeften te voldoen. Je kunt uit een scala aan apparaten, zoals thermostaten en deurbellen kiezen.

Ontdek met Google Home de kracht van spraakbesturing en maak je huis slimmer en leuker. Bedien je apparaten, creëer automatiseringen en geniet met de Sonos speaker van geweldig geluid. Leer meer over de functies en de voordelen van dit apparaat en ontdek hoe het naadloos met andere slimme apparaten samenwerkt.

Voordelen van Google Home in een slimme woning

Met de opkomst van slimme woningen worden automatisering en spraakgestuurde assistenten zoals Google Home steeds populairder. Deze apparaten kunnen aan andere slimme apparaten, zoals deur beveiligingssystemen worden gekoppeld, om een geautomatiseerde woning te creëren. Maar wat maakt Google Home zo waardevol voor je slimme woning met slimme speakers, de deurbel en andere apparaten? Ontdek hoe je met Google Home automatisering voor jouw dagelijkse activiteiten kunt creëren.

Google Home

Wil jij je apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Home kun jij jouw apparaten met behulp van de stem, de app of via het internet bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Centrale bediening van verbonden apparaten

Een groot voordeel van Google Home is dat het al je verbonden apparaten in huis kan bedienen. Denk aan verlichting, thermostaat, beveiligingscamera’s en zelfs je koffiezetapparaat. Met spraakopdrachten kun je via de Google Home Hub alles regelen. Je hoeft ieder apparaat niet meer apart aan te sturen, maar kunt alles via één apparaat beheren. Dit bespaart tijd en zorgt voor een geïntegreerde ervaring met Google Nest Hub en jouw andere slimme apparaten.

Gemak en comfort met spraakopdrachten

Met Google Home kun je spraakopdrachten gebruiken om je huis gemakkelijker te bedienen. Zo kun je tegen Google Home zeggen dat de lichten moeten dimmen of dat de thermostaat twee graden omhoog moet. Doordat jij jouw apparaten met spraakopdrachten kunt bedienen hoef je geen knoppen in te drukken of apps op je telefoon te openen. Met spraakgestuurde functies van Home Connect wordt het dagelijkse leven in huis handiger en comfortabeler gemaakt.

Energiebesparing door efficiëntere controle

Met Google Home kun je energie besparen door spraakopdrachten te gebruiken om je verlichting uit te schakelen en de thermostaat aan te passen. Je kunt timers voor apparaten instellen, zodat ze na een bepaalde periode automatisch worden uitgeschakeld. Vooral met slimme Google Assistant apparaten in huis zorgt dit voor een efficiënter energieverbruik.

Beveiligingsfuncties voor bescherming van je huis

Google Home biedt niet alleen gemak en energiebesparing, maar ook beveiligingsfuncties voor je huis. Je kunt slimme deurbellen en camera’s aan Google Home koppelen, zodat je op afstand toegang tot live videostreams hebt en bij activiteiten meldingen ontvangt. Met spraakopdrachten kun je deuren vergrendelen/ontgrendelen en beveiligingscamera’s bedienen om verdachte activiteiten te monitoren. Dit geeft een gevoel van veiligheid in je slimme huis.

Werking van Google Home en hoe je het kunt gebruiken

Google Home is een slimme luidspreker die je met je stem kunt bedienen. Het werkt goed samen met Nest en kan je helpen met het regelen van je thermostaat. Je kunt ook andere dingen aan de Google Assistent vragen. Met spraakopdrachten zoals “Hey Google” kun je de luidspreker activeren en hulp met andere taken krijgen. De ingebouwde assistent gebruikt kunstmatige intelligentie om je bij het beheren van je huis te helpen.

Google Home bedienen

Om Google Home te activeren kun je “Hey Google” of “Oké Google” zeggen

Om de aandacht van Google Home te trekken hoef je alleen maar “Hey Google” of “Oké Google” te zeggen. Zodra het slimme apparaat, zoals de Google Nest, deze woorden hoort, wordt het geactiveerd en kan het direct worden gebruikt om naar je commando’s te luisteren. Dit maakt het heel eenvoudig om met de Nest slimme luidspreker te communiceren zonder dat je fysiek in huis hoeft te zijn of op hoeft te staan.

Luistert naar spraakopdrachten en voert ze via de ingebouwde assistent uit

Met de ingebouwde assistent in Google Home kun je gemakkelijk spraakopdrachten gebruiken om taken uit te voeren. Je kunt vragen over het weer stellen en andere apparaten zoals de thermostaat en je Google deurbel in je huis beheren. Daarnaast kan Google Home muziek afspelen, timers instellen en herinneringen aan je agenda toevoegen. Het is voor allerlei taken in huis een handige gadget.

Google Home kan vragen beantwoorden, muziek afspelen, timers instellen, etc.

Google Home is een handige slimme speaker waarmee je antwoorden op vragen kunt krijgen, muziek af kunt spelen en timers in kunt stellen. Het apparaat kan worden gebruikt om informatie over het weer, nieuws en sportuitslagen te vinden. Daarnaast kun jij jouw favoriete muziek afspelen en timers voor tijdens het koken of het studeren instellen. Het is een veelzijdig apparaat dat je leven makkelijker kan maken.

Google Home gebruikt kunstmatige intelligentie om commando’s steeds beter te begrijpen

Google Home leert van jouw stem en patronen, waardoor het steeds beter wordt in het begrijpen van jouw commando’s. Het apparaat reageert steeds nauwkeuriger op jouw verzoeken, of je nu het weerbericht wilt weten, muziek af wilt spelen of een recept zoekt. Met deze geavanceerde technologie wordt het bedienen van je slimme apparaten en het stellen van vragen eenvoudiger en intuïtiever.

Tips om jouw Google Home in te stellen en te configureren

Nu jij jouw nieuwe Google Home hebt gekocht, wil je het apparaat natuurlijk correct instellen en configureren. Gelukkig is het proces eenvoudig en snel. Volg de onderstaande handige tips om je Google Home in gebruik te nemen.

Download de Google Home-app op je smartphone of tablet

Als je Google Home wilt gebruiken, moet je eerst de Google Home app op je smartphone of tablet downloaden. Deze app is voor zowel Android als iOS-apparaten beschikbaar. Als Android-gebruiker kun je de app in de Google Play Store vinden en iOS gebruikers kunnen de app in de App Store vinden. Zodra je de app hebt gedownload en geïnstalleerd, kun jij jouw Google Home apparaat instellen, configureren en bedienen. 

Volg de instructies in de app om je Google Home apparaat toe te voegen

Je Google Home apparaat kan heel makkelijk worden toegevoegd. Gebruik gewoon de Google Home-app op je smartphone en volg de instructies om het apparaat toe te voegen. Zorg ervoor dat je Google Home apparaat met hetzelfde wifi-netwerk als je smartphone is verbonden, zodat er een verbinding tot stand kan worden gebracht. Nadat je het apparaat hebt toegevoegd, kun jij jouw Google Home instellen, configureren en naar jouw eigen voorkeuren aanpassen.  

Google Home Het slimme huis van Google

Stel je voorkeuren, zoals taal, muziekvoorkeuren en slimme apparaten in

In de Google Home-app kun jij jouw voorkeuren, zoals de helderheid en de taal instellen. Tijdens het instellen kun je ook uit verschillende muziekstreamingdiensten kiezen. Hierdoor kun jij altijd van jouw favoriete nummers en afspeellijsten genieten. Met de Google Home-app wordt jouw interactie met de Google Home persoonlijker en veelzijdiger. Zo kun jij jouw apparaat aanpassen en een naadloze muziekervaring ervaren.

Met Google Home kun jij jouw dagelijkse taken vereenvoudigen en een slimme woning creëren. Je kunt apparaten automatiseren door ze aan Google Home te koppelen. Zo kun je een routine voor in de ochtend maken waarmee je met één commando de gordijnen kunt laten openen, de lampen aan kunt zetten en de temperatuur van de thermostaat verhogen. Dit maakt je leven gemakkelijker en helpt om energie te besparen. Met Google Home heb je een persoonlijke assistent en een slimme woning die zich aan jouw behoeften aanpast.

Gebruik de verschillende instellingen om je ervaring te personaliseren

Met de Google Home kun je veel instellingen personaliseren. Open de Google Home-app en ga naar de instellingen. Verander de taal van je Google Home, pas de weergave-instellingen aan en stel je favoriete muziek- en videoproviders in. Stel ook routines voor automatische acties zoals begroetingen en het weerbericht in.

Je kunt je Google Home apparaat persoonlijker maken door instellingen aan te passen. Zo kun je het klokdisplay aanpassen en bepalen wanneer de tijd zichtbaar is. Daarnaast kun jij jouw favoriete muziekstreamingdienst, zoals Spotify of Deezer instellen. Verder kun je privacy-instellingen beheren en beslissen welke informatie Google Home mag gebruiken. Hierdoor behoud jij de controle over je apparaat en blijft jouw privacy gewaarborgd.

Zorg voor optimale prestaties voor een goede wifi-verbinding

Om ervoor te zorgen dat jouw Google Home goed werkt, is een goede wifi-verbinding van essentieel belang. Plaats je router centraal in huis en vermijd obstakels zoals dikke muren en meubels die het signaal kunnen verstoren. Als de verbinding traag of instabiel is, kun je een wifi extender overwegen om het bereik van jouw wifi netwerk te vergroten.

Zorg ervoor dat je internetprovider genoeg bandbreedte voor al jouw slimme apparaten, inclusief Google Home heeft. Als je internetprovider niet genoeg bandbreedte heeft, kan dit tot vertragingen en storingen in de communicatie tussen je slimme apparaten en Google Home leiden. Neem contact met je internetprovider op om te controleren of je genoeg bandbreedte hebt.

Optimaliseer je smarthome met Google Home

Doordat jij jouw slimme apparaten zoals lampen en de thermostaat met behulp van Google home met het Smart Home van Google kunt verbinden wordt jouw smarthome handiger. Nadat jij jouw apparaten heb verbonden kun jij jouw apparaten met spraakopdrachten bedienen. Zo kun je met spraakopdrachten de lampen aanzetten als het donker wordt of de temperatuur regelen zonder dat je op hoeft te staan.

Verbind Google Home met andere slimme apparaten

Een van de grootste pluspunten van Google Home is dat je het aan andere slimme apparaten in je huis kunt koppelen. Of het nu om lampen, een thermostaat, beveiligingscamera’s of huishoudelijke apparaten gaat, je kunt ze allemaal voor een naadloze bediening via spraakopdrachten met Google Home integreren.

 • Koppel lampen aan Google Home voor een volledige controle over je huisverlichting. Je kunt ze met spraakopdrachten gemakkelijk aan- en uitzetten, dimmen of van kleur veranderen. Op deze manier kun jij jouw lampen moeiteloos bedienen en personaliseren.
 • Koppel de thermostaat: Met een gekoppelde thermostaat kun jij de temperatuur in huis regelen zonder dat je op hoeft te staan ​​of een app hoeft te openen. Stel gewoon een spraakopdracht in en laat Google Home het werk doen.
 • Integreer beveiligingsfuncties: Gebruik compatibele beveiligingscamera’s en alarmsystemen die met Google Home werken. Op deze manier kun jij de beveiligingsfuncties eenvoudig met spraakopdrachten bedienen.

Maak routines voor meerdere acties aan

Google Home heeft een handige functie waarmee je routines kunt maken. Met één spraakopdracht kun je meerdere acties tegelijk uitvoeren. Hierdoor kun jij tijd en moeite besparen bij het bedienen van je smarthome.

 • Stel specifieke scènes in: Met routines kun je scènes op basis van jouw voorkeuren instellen. Bijvoorbeeld, met de “Goedenacht” routine kan Google Home lichten  automatisch uitschakelen, beveiligingsfuncties inschakelen en rustgevende muziek afspelen. Met Google Assistant kun jij routines eenvoudig instellen en van een ontspannen avond genieten.
 • Pas routines aan: Je kunt routines naar wens aanpassen en personaliseren, zodat ze perfect bij jouw dagelijkse behoeften passen. Voeg extra acties toe of verwijder degene die je niet nodig hebt.

Gebruik spraakopdrachten voor specifieke scènes

Met spraakopdrachten kun je specifieke scènes in verschillende situaties gemakkelijk bedienen. Of je nu thuis bent, in de auto zit of op kantoor werkt, spraakopdrachten bieden een handige en intuïtieve manier om bepaalde acties uit te voeren zonder dat je een fysieke knop in hoeft te drukken. Hieronder staan enkele manieren waarop je spraakopdrachten voor specifieke scènes kunt gebruiken:

Hue lamp met Google Home bedienenHue lamp met Google Home bedienen
 1. Thuisautomatisering: Met spraakopdrachten kun jij jouw slimme apparaten bedienen. Zo kun je als je op de bank zit en de lichten wilt dimmen het commando: “Hey Google, dim de lichten” aan de Google Assistant geven. Je slimme assistent zal de lichten vervolgens automatisch naar de gewenste helderheid aanpassen.
 2. In de auto: Onderweg zijn spraakopdrachten handig. Zo kun je terwijl je aan het rijden bent en een nummer af wilt spelen het commando: “OK Google speel mijn favoriete nummer af”, vervolgens zal Google het nummer voor je afspelen, zodat je de ogen op de weg kunt houden en veilig kunt blijven rijden.
 3. Op kantoor: Spraakopdrachten maken je werk op kantoor efficiënter. Zeg gewoon tegen je virtuele assistent dat je een woord vetgedrukt wilt maken, bijvoorbeeld “Hey Google, maak dit woord vetgedrukt”. Zo hoef je niet naar de opmaakopties te zoeken en kun je je beter op je werk concentreren.

Spraakopdrachten maken het makkelijker en efficiënter om specifieke taken uit te voeren zonder je handen te gebruiken. Of je nu je huis, autorit of kantoor wilt verbeteren, spraakopdrachten kunnen je helpen. Probeer het zelf en ervaar hoe spraakopdrachten je leven vereenvoudigen.

Wil jij je apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Home kun jij jouw apparaten met behulp van de stem, de app of via het internet bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Personalisatie en aanpassingen met Google Home

Met Google Home kun je je slimme speaker aan je voorkeuren en behoeften aanpassen. Zo kun jij jouw favoriete muziekstreamingdienst instellen en met een spraakopdracht naar je favoriete nummers luisteren. Daarnaast kun jij ook andere apps en services, zoals je agenda koppelen, zodat je afspraken en herinneringen gemakkelijk op kunt vragen. Daarnaast kun je je slimme apparaten, zoals de verlichting, de thermostaat en de beveiligingscamera’s in huis bedienen. Google Home maakt je huis slimmer en biedt handigheid en comfort voor iedereen die gemak wil.

Stel herinneringen in om belangrijke taken niet te vergeten

Met Google Home kun je herinneringen eenvoudig instellen, zodat je belangrijke taken niet vergeet. Je kunt tegen de slimme assistent zeggen: “Hey Google, herinner me eraan om de was om 19.00 uur uit de machine te halen.” Doordat Google deze taken met spraakopdrachten uit kan voeren hoef jij geen notities te maken of alarmen op je telefoon in te stellen.

Pas de stem van de assistent naar keuze (bijv. mannelijk of vrouwelijk) aan

Met Google Home is het nu mogelijk om de stem van de assistent aan te passen naar jouw voorkeur. Je hebt de mogelijkheid om de stem te personaliseren, waarbij je kunt kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke stem, afhankelijk van wat jij prettiger vindt. Of je nu een mannelijke of vrouwelijke stem verkiest, de keuze is volledig aan jou. Hierdoor wordt je interactie met Google Home nog persoonlijker en aangenamer.

Beheer je agenda door afspraken toe te voegen of op te vragen

Met Google Home kun jij jouw agenda beheren zonder dat je een computer of smartphone nodig hebt. Je kunt nieuwe afspraken toevoegen door tegen de assistent te zeggen: “Hey Google, voeg een afspraak voor morgen om 14.00 uur toe.” Daarnaast kun jij jouw bestaande afspraken met het commando: “Hey Google, wat staat er voor vandaag in mijn agenda?” opvragen. Op deze manier kun jij tijd en moeite besparen doordat je de afspraken niet handmatig in hoeft te voeren.

Pas de weergave-instellingen (indien beschikbaar) op gekoppelde schermen aan

Als jij Google Home aan een slim scherm hebt gekoppeld kun jij de instellingen en de weergave van het scherm aanpassen. Zo kun je het lettertype, de helderheid en de achtergrondafbeelding naar jouw voorkeur veranderen. Hierdoor kun je de visuele ervaring van Google Home personaliseren en op jouw wensen afstemmen.

Gebruik multiroom audio om muziek door het hele huis af te spelen

Met Google Home kun je van multiroom audio genieten. Dit betekent dat je gelijktijdig muziek in meerdere kamers af kunt spelen. Of je nu een feestje geeft of gewoon wilt met je favoriete nummers wilt ontspannen, met Google Home kun jij dezelfde muziek door het hele huis laten horen. Hierdoor ontstaat er een meeslepende luisterervaring met een perfect geluid, waardoor er in iedere kamer sfeer wordt gecreëerd.

Als gebruiker heb je met Google Home talloze opties om het apparaat naar jouw wensen aan te passen. Je kunt herinneringen instellen, je agenda beheren en muziek door het hele huis afspelen. Daarnaast kun je de stem van de assistent aanpassen en de weergave-instellingen op gekoppelde schermen veranderen, zodat je de ervaring nog persoonlijker kunt maken. 

Automatiseer je dagelijkse routine met Google Routines

Google Routines maakt je dagelijkse routine makkelijker. Je kunt taken en acties die op bepaalde tijden of na bepaalde commando’s automatisch gebeuren instellen. Zo kun je instellen dat Google Home je iedere ochtend met het weerbericht begroet en je favoriete muziek afspeelt. Daarnaast kun je de lichten aanzetten en het nieuws samenvatten. Met Google Routines wordt je dag efficiënter en gemakkelijker!

Hoe werkt Google Home en hoe kun je routines instellen

Creëer aangepaste routines die meerdere acties automatisch uitvoeren

Met Google Routines kun jij jouw dagelijkse routine automatiseren en meerdere acties tegelijkertijd uit laten voeren. Zo kun je een aangepaste routine genaamd “Goedemorgen” maken die je met slechts één spraakopdracht kunt activeren.

Activeer een routine met één spraakopdracht, bijvoorbeeld “Goedemorgen”

Het mooie van Google Routines is dat je een hele reeks acties met slechts één spraakopdracht uit kunt laten voeren. Als je ’s ochtends wakker wordt, hoef je alleen maar tegen je Google Home-apparaat te zeggen: “Goedemorgen”. Dit kan ervoor zorgen dat er verschillende dingen gebeuren om je ochtend soepeler te laten verlopen.

Wijzig de instellingen van je slimme apparaten, speel muziek af en ontvang gepersonaliseerde informatie

Met Google Routines kun je niet alleen de instellingen van je slimme apparaten wijzigen, maar ook muziek afspelen en gepersonaliseerde informatie ontvangen. Stel dat je iedere ochtend tijdens het ontbijten naar het nieuws wilt luisteren. Met een aangepaste routine kun je ervoor zorgen dat de radio wordt ingeschakeld en dat het laatste nieuws wordt afgespeeld.

Pas routines naar jouw specifieke behoeften en voorkeuren aan

Een geweldig aspect van Google Routines is dat je ze volledig aan kunt passen. Je kunt de bestaande routines gebruiken of je eigen aangepaste routines op basis van jouw specifieke behoeften en voorkeuren maken. Wil je bijvoorbeeld een routine genaamd “Bedtijd” maken waarbij alle lichten in huis worden uitgeschakeld en de temperatuur van de thermostaat wordt verlaagd? Met Google Routines kun je dit gemakkelijk instellen.

Gebruik bestaande routines of maak je eigen aangepaste routines

Als je niet zeker weet hoe je moet beginnen, kun je altijd de bestaande routines die al in Google Home beschikbaar zijn gebruiken. Deze bestaande routines kunnen als een goede basis dienen om mee te starten en later naar jouw persoonlijke voorkeuren aan te passen. Daarnaast kun je geïnspireerd raken door te kijken naar wat anderen met hun aangepaste routines hebben gedaan.

Bespaar tijd en vereenvoudig je dagelijkse taken

Het automatiseren van jouw dagelijkse routine met Google Routines kan veel tijd besparen en het leven een stuk eenvoudiger maken. In plaats van iedere ochtend verschillende acties afzonderlijk uit te voeren, kun je alles met één spraakopdracht laten gebeuren. Dit kan vooral handig zijn als je haast hebt of gewoonweg geen zin hebt om alles zelf te doen.

Personaliseer jouw slimme huis ervaring

Google Routines biedt een geweldige manier om jouw slimme huis ervaring te personaliseren. Door aangepaste routines te maken, kun je ervoor zorgen dat jouw slimme apparaten naadloos samenwerken en precies doen wat jij wilt.

Conclusie: De voordelen van Google Home in jouw slimme woning

In dit blogbericht hebben we de voordelen van Google Home in een slimme woning onderzocht. We hebben besproken hoe Google Home werkt en hoe je het kunt gebruiken om je slimme huis te verbeteren. Daarnaast hebben we handige tips gegeven om Google Home in te stellen, te configureren en te personaliseren. Daarnaast hebben we laten zien hoe je met behulp van Google Routines je dagelijkse routine kunt automatiseren.

Google Home biedt voor jouw slimme woning een scala aan voordelen. Het maakt het eenvoudig om apparaten te bedienen, informatie op te vragen en zelfs taken te automatiseren. Door de verschillende functies en mogelijkheden van Google Home te gebruiken, kun jij jouw huis slimmer maken en het dagelijks leven gemakkelijker en efficiënter laten verlopen.

Google Home met spraakopdrachten bedienen

Wil jij van de voordelen die Google Home biedt profiteren? Twijfel dan niet langer en integreer deze slimme spraakassistent in jouw smarthome. Ervaar zelf hoe handig het is om jouw verlichting, thermostaat, muziek en nog veel meer met simpele spraakopdrachten te bedienen. Maak jouw leven comfortabeler en ontdek de mogelijkheden die Google Home te bieden heeft!

Veel gestelde vragen

Kan ik meerdere Google Homes in mijn huis gebruiken?

Ja, je kunt meerdere Google Homes in jouw huis gebruiken. Met meerdere apparaten in verschillende kamers kun je spraakopdrachten geven en informatie ontvangen. Dit zorgt voor een naadloze ervaring en maakt het gemakkelijk om jouw smarthome vanuit iedere kamer te bedienen.

Kan Google Home met andere slimme apparaten samenwerken?

Ja, Google Home kan met een breed scala aan slimme apparaten samenwerken. Van slimme verlichting tot thermostaten en beveiligingssystemen, je kunt verschillende apparaten integreren en deze met behulp van Google Home bedienen. Controleer wel of de specifieke apparaten die je wilt gebruiken compatibel zijn met Google Home.

Kan ik mijn persoonlijke voorkeuren voor Google Home instellen?

Ja, je kunt jouw persoonlijke voorkeuren voor Google Home instellen. Door middel van stemherkenning kan Google Home onderscheid tussen verschillende gebruikers in het huishouden maken en gepersonaliseerde informatie, zoals kalenderafspraken, herinneringen en muziekvoorkeuren verstrekken.

Kun je routines met Google Home instellen?

Ja, met Google Home kun je routines instellen. Met routines kun je door middel van één spraakopdracht of op een bepaald tijdstip meerdere acties automatisch tegelijkertijd uitvoeren. Bijvoorbeeld: “Hey Google, goede nacht” kan ervoor zorgen dat alle lichten worden uitgeschakeld, de thermostaat wordt aangepast en dat er ontspannende muziek wordt afgespeeld.

Hoe zit het met de privacy bij het gebruik van Google Home?

Google hecht veel waarde aan de privacy en de beveiliging. Google Home luistert alleen naar spraakopdrachten nadat het activerings woord “Hey Google” is gezegd. Je kunt de geschiedenis van spraakopdrachten via de Google Home-app bekijken en verwijderen. Het is belangrijk om te weten dat sommige functies, zoals gepersonaliseerde informatie, toegang tot jouw agenda of muziekstreamingaccounts vereisen om optimaal te kunnen werken.

Wil jij je apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Home kun jij jouw apparaten met behulp van de stem, de app of via het internet bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg