Google Nest Hello videodeurbel: Hier moet je op letten!

Ontmoet de Google Nest Hello videodeurbel – een slimme deurbel met camera waarmee jij jouw huisbeveiliging gemakkelijk kunt verbeteren. Deze slimme deurbel is eenvoudig te installeren en heeft speakers die het geluid helder laten klinken. Via de Google Nest app kun je zelfs als je niet thuis bent real-time meldingen op je smartphone ontvangen. Daarnaast kun je de slimme deurbel dankzij de ingebouwde wifi eenvoudig met smartphone verbinden.

Deze video deurbel heeft een handige functie: je kunt tot 30 dagen aan videogeschiedenis bekijken. Hierdoor kun je eerdere gebeurtenissen of incidenten wanneer dat nodig is met de camera terugkijken. Daarnaast kun je met de ingebouwde microfoon en speakers gemakkelijk met bezoekers aan je deur communiceren. De video deurbel kan eenvoudig via wifi worden geïnstalleerd en alle videomateriaal wordt veilig in de cloud opgeslagen.

Ontdek hoe deze innovatieve video deurbel jouw huisbeveiliging kan revolutioneren en je dagelijkse routine kan vereenvoudigen. Dit product is een ware game changer voor jouw veiligheid en gemak! 

Hoe werkt de Google Nest Hello slimme deurbel? Google Nest Hello: slimme videodeurbel voor bewuste huiseigenaren

De Google Nest Hello videodeurbel is een slimme deurbel die jouw huis veiliger en gemakkelijker maakt. Met de ingebouwde camera en microfoon kun je waar je ook bent zien en horen wie er voor je deur staat. Je kunt ook met degene die voor de deur staat praten en 24/7 videostreaming bekijken. De Google Nest Hello is perfect voor bewuste huiseigenaren die controle willen hebben over wie er aan hun deur staat.

Google Nest Hello videodeurbel

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie

De Google Nest Hello is een slimme videodeurbel die speciaal voor bewuste huiseigenaren is ontworpen. Met dit product kun je waar je ook bent altijd zien wie er voor je deur staat. De geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie is een van de opvallende functies van deze Google Nest deurbel. Met behulp van kunstmatige intelligentie kan de Google Nest Hello gezichten herkennen en identificeren, zodat je zelfs als je niet thuis bent altijd weet wie er aan je deur staat.

 • Dankzij deze technologie kun je eenvoudig instellen dat je een melding ontvangt als bekende personen, zoals familieleden of vrienden aanbellen.
 • Het systeem kan onbekende personen detecteren en je hiervan op de hoogte stellen, zodat je altijd op de hoogte bent van wie er bij jou aanbelt.

Met deze geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie biedt de Google Nest Hello een extra laag beveiliging voor jouw huis. 

HD-video en helder geluid

Een andere geweldige eigenschap van de Google Nest Hello is zijn vermogen om HD-video’s met helder geluid te streamen. Met de Google Nest Hello kun jij al jouw bezoekers duidelijk zien en horen. Dankzij de slimme deurbel kun je of het nu dag of nacht is via de Cloud altijd zien en horen wat er buiten jouw huis gebeurt.

 • De camera van de Nest Hello heeft een resolutie van 1600 x 1200 pixels, waardoor beelden scherp en gedetailleerd worden weergegeven. Met deze camera kun je alles duidelijk zien.
 • Bovendien beschikt de deurbel over infrarood nachtzicht, zodat je ook in het donker duidelijke opnames krijgt.

Met deze hoogwaardige videokwaliteit en heldere audio kun jij zelfs als je niet fysiek aanwezig bent jouw huis met een gerust hart in de gaten houden.

Tweerichtingscommunicatie met bezoekers

Een handige functie van de Google Nest Hello is de mogelijkheid tot tweerichtingscommunicatie met bezoekers. Dit betekent dat je waar je ook bent kunt praten en naar degene die voor jouw deur staat, kunt luisteren.

 • Of het nu een pakketbezorger is die instructies nodig heeft of een vriend die vroeg op bezoek komt, je kunt direct via de ingebouwde microfoon en luidspreker van de Nest Hello communiceren.
 • Je kunt zelfs vooraf opgenomen berichten zoals “Ik ben onderweg” of “Laat het pakket bij de buren achter” voor veelvoorkomende situaties instellen.

Met deze tweerichtingscommunicatie hoef je geen belangrijke gesprekken te missen of onnodig naar de voordeur te rennen.

Aankoopgids voor de Google Nest Hello videodeurbel

Als je een videodeurbel voor je huis wilt is de Google Nest Hello een goede keuze. Je kunt zien wie er voor je deur staat en via je smartphone met die persoon communiceren. De deurbel heeft een slank en modern ontwerp dat bij iedere woning past. In deze aankoopgids bespreken we belangrijke aspecten van de Google Nest Hello, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Google Nest Hello videodeurbel als deurbel gebruiken

Compatibiliteit met bestaande bedradingssystemen

De Google Nest Hello videodeurbel is ontworpen om compatibel te zijn met bestaande bedradingssystemen. Dit betekent dat als je al een bekabelde deurbel hebt, je deze zonder extra bekabeling aan te leggen eenvoudig door de Google deurbel kunt vervangen. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor zorgen dat je huidige bedrading compatibel is met de Nest Hello.

 • Voordeel: Geen extra bekabeling nodig als je al een bekabelde deurbel hebt.
 • Nadeel Als je geen bestaande bedrading hebt, moet je mogelijk extra werk verrichten om de juiste bekabeling aan te leggen.

Vereisten voor internetverbinding en smartphone

Om de Google Nest Hello videodeurbel optimaal te kunnen gebruiken, zijn er bepaalde vereisten voor internetverbinding en smartphones.

 • Je hebt een stabiele internetverbinding nodig om toegang tot live vide beelden en meldingen van de bel activiteit te krijgen.
 • De Google Nest Hello werkt op je smartphone samen met de Nest-app. Zorg ervoor dat jouw smartphone compatibel is met de app en aan de minimale systeemvereisten voldoet.

Beschikbare abonnementsopties voor extra functies

Naast het basisgebruik biedt Google ook abonnementsopties aan waarmee je voor jouw Google Nest Hello videodeurbel toegang tot extra functies en services krijgt.

 1. Nest Aware: Met een abonnement op Nest Aware kun je van geavanceerde functies zoals gezichtsherkenning profiteren, zodat je kunt zien wie er voor de deur staat zonder dat je naar je smartphone hoeft te kijken. Het biedt ook 24/7 opname en de mogelijkheid om opgenomen videos in de cloud’op te slaan, zodat je altijd toegang tot beeldmateriaal hebt.
 2. Nest Aware Plus: Dit is een uitgebreidere versie van Nest Aware met alle functies die het biedt, plus extra voordelen zoals onbeperkte videogeschiedenis en geavanceerde meldingen.
 • Voordeel: Met een abonnement op Nest Aware krijg je toegang tot geavanceerde functies en services.
 • Nadeel: Abonnementen brengen bovenop de aanschafprijs van de Google Nest Hello videodeurbel extra kosten met zich mee.

Het is belangrijk om deze abonnementsopties bij het kopen van een Google Nest Hello videodeurbel te overwegen, omdat ze aan een betere gebruikerservaring bij kunnen dragen en meer functionaliteit dan alleen de basisfuncties bieden.

Beschrijving van de bedrade Google Nest Hello videodeurbel

De bekabelde Google Nest Hello videodeurbel biedt een scala aan voordelen en functies die ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van wie er voor je deur staat. Met eenvoudige installatie aan bestaande bedradingssystemen, continue stroomvoorziening zonder batterijen te vervangen en een duurzaam ontwerp dat tegen verschillende weersomstandigheden bestand is, is deze videodeurbel een ideale keuze om je huis te beveiligen.

Eenvoudige installatie aan bestaande bedradingssystemen

Met de Google Nest Hello videodeurbel kun je van het gemak van eenvoudige installatie profiteren. Deze deurbel kan op bestaande bedradingssystemen worden aangesloten, waardoor je geen extra draden hoeft te trekken of ingewikkelde configuraties uit hoeft te voeren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld, omdat je geen professionele installateur voor de installatie van de deurbel in hoeft te schakelen. Met behulp van de smart functies en de Nest app kun je de deurbel zelf eenvoudig installeren.

Google Nest Hello videodeurbel installeren op bestaande bel aansluiting

Continue stroomvoorziening zonder batterijen te vervangen

Eén van de grote voordelen van de Google Nest Hello videodeurbel is dat hij via het bestaande bedradingssysteem wordt gevoed. Dit betekent dat je zoals bij draadloze deurbellen vaak het geval is geen batterijen hoeft te vervangen. Met de betrouwbare stroomvoorziening van de deurbel en de Nest app mis je geen enkel belangrijk moment.

Duurzaam ontwerp dat tegen verschillende weersomstandigheden bestand is

De Google Nest Hello videodeurbel is ontworpen om tegen verschillende weersomstandigheden bestand te zijn. Of het nu regent, sneeuwt of de zon fel schijnt, deze deurbel blijft goed functioneren. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je jarenlang van een betrouwbare en efficiënte videodeurbel kunt genieten.

Met de Google Nest Hello videodeurbel kun je niet alleen zien wie er voor je deur staat, maar ook via de ingebouwde luidspreker en microfoon met bezoekers communiceren. Dit is vooral handig als je niet thuis bent, maar wel een pakketje verwacht of iemand instructies wilt geven waar ze iets achter kunnen laten. Met de nest functie kun je gemakkelijk aangeven waar je wilt dat het pakketje wordt bezorgd of waar je wilt dat iets wordt achtergelaten.

Naast het bieden van beveiliging tegen ongewenste bezoekers, kan deze videodeurbel ook helpen bij het identificeren van dieven of verdachte personen. Met de haarscherpe beeldkwaliteit en geavanceerde bewegingsdetectie kun je verdachte activiteiten rondom je huis opmerken en indien nodig actie ondernemen.

Het installeren van de Google Nest Hello videodeurbel is gemakkelijk en voor iedereen toegankelijk. Start met het uitpakken van de doos en het verzamelen van de benodigde materialen. Zorg ervoor dat je al een bekabelde deurbel hebt, anders moet je een professional inschakelen om deze te installeren. Schakel de stroom uit, verwijder de oude deurbel en bevestig de montageplaat aan de muur. Sluit vervolgens de beltransformator op de elektrische aansluiting aan.

Installatie en instellingen van de Google Nest Hello videodeurbel

De installatie en de instellingen van de Google Nest Hello videodeurbel zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Hieronder vind je een stapsgewijze handleiding om je met het aansluiten en het configureren van je videodeurbel op weg te helpen.

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Stapsgewijze installatiehandleiding is inbegrepen

Bij de Google Nest Hello videodeurbel wordt een uitgebreide installatiehandleiding meegeleverd. Deze handleiding bevat gedetailleerde instructies die je stap voor stap door het hele proces leiden. Zo kun je de videodeurbel zonder problemen zelf aansluiten.

Voordat je de slimme deurbel aan gaat sluiten moet je alle benodigde gereedschappen, zoals een schroevendraaier, boor en meetlint bij de hand hebben. Volg vervolgens de instructies in de handleiding om de juiste bedrading op je bestaande belsysteem aan te sluiten. Zorg ervoor dat alles stevig is bevestigd voordat je verder gaat.

Nadat je de deurbel hebt aangesloten, kun je de videodeurbel via de bijbehorende app op je smartphone instellen. Volg gewoon de instructies op het scherm om de verbinding met het wifi-netwerk tot stand te brengen en meldingen in te stellen.

Mogelijkheid om zones voor bewegingsdetectie in te stellen

Eén van de handige functies van de Google Nest Hello videodeurbel is dat je zones voor bewegingsdetectie in kunt stellen. Dit betekent dat je specifieke gebieden kunt selecteren waarin je wilt dat de videodeurbel bewegingen detecteert. Dit is vooral handig als je geen meldingen voor beweging in de straat, maar alleen rondom je voordeur wilt ontvangen.

Om zones in te stellen moet je de Nest-app op je smartphone openen en naar de instellingen van de videodeurbel gaan. Hier kun je eenvoudig aangeven welke delen van het beeldgebied voor bewegingsdetectie moeten worden gevolgd. Je kunt meerdere zones instellen en zelfs de gevoeligheid aanpassen om ongewenste meldingen te verminderen.

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Aanpassing van belgeluiden en meldingsinstellingen

Met de Google Nest Hello videodeurbel kun je niet alleen zien wie er voor je deur staat, maar ook het belgeluid naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen. Je hebt keuze uit verschillende beltonen en kunt zelfs specifieke melodieën aan individuele personen of gebeurtenissen toewijzen.

Met de Google Nest Hello videodeurbel kun je de meldingsinstellingen aan jouw wensen aanpassen. Je ontvangt zelfs als je niet thuis bent pushmeldingen op je smartphone wanneer iemand aanbelt. Met de tweeweg-audiofunctie kun je met de bezoeker communiceren. Met de Google Nest-app kun je eenvoudig instellen wanneer je wel of geen meldingen wilt ontvangen. Zo kun je meldingen voor ’s nachts uitschakelen. Op deze manier kun jij de videodeurbel aan jouw levensstijl aanpassen.

Integratie met andere slimme apparaten en compatibiliteit van de Google Nest Hello videodeurbel

De Google Nest Hello videodeurbel is niet alleen een op zichzelf staand apparaat, maar kan ook naadloos met andere slimme apparaten in je huis worden geïntegreerd. Dit maakt het mogelijk om een geïntegreerd en efficiënt smart home systeem te creëren.

Werkt naadloos met andere Google Nest-producten zoals thermostaten en beveiligingscamera’s samen

Een van de voordelen van de Google Nest Hello videodeurbel is dat deze perfect met andere producten, zoals thermostaten en beveiligingscamera’s van het merk samenwerkt. Dit betekent dat je al je slimme apparaten via één centrale hub kunt bedienen, waardoor je je smart home eenvoudig en consistent kunt ervaren.

Zo kun je met de integratie van de Google Nest Hello videodeurbel de temperatuur in huis aanpassen wanneer er iemand aanbelt. Stel je voor dat het een koude winterdag is en er staat iemand voor de deur. Je kunt dan direct vanuit de app op je smartphone of tablet de verwarming hoger zetten, zodat ze comfortabel binnen kunnen komen.

Bovendien kun je ook automatiseringen gebruiken om verschillende slimme apparaten op activiteiten rondom je voordeur te laten reageren. Bijvoorbeeld, wanneer iemand aanbelt, kan dit een signaal zijn om bepaalde lichten in huis aan te doen of om een melding naar jouw telefoon te sturen.

Compatibel met spraakassistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa

Een ander voordeel van de Google Nest Hello videodeurbel is dat deze compatibel is met spraakassistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Dit betekent dat je zonder dat je een smartphone of tablet nodig hebt de videodeurbel met eenvoudige spraakopdrachten kunt bedienen.

Met behulp van spraakopdrachten kun je vragen wie er voor de deur staat, live video bekijken of als je een slim slot hebt geïnstalleerd zelfs de deur ontgrendelen. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook extra veiligheid en gemoedsrust.

Daarnaast kun je met spraakopdrachten andere slimme apparaten in huis bedienen. Stel je voor dat je in de keuken staat en wilt weten wie er aanbelt. Je hoeft alleen maar te zeggen: “Hey Google, toon me wie er aanbelt” en het beeld van de persoon die voor de deur staat verschijnt op het scherm van je Google Nest Hub.

Conclusie: Is de Google Nest Hello videodeurbel geschikt voor jou?

In dit blogartikel hebben we de Google Nest Hello videodeurbel uitgebreid besproken. We hebben naar de werking, functies, installatie en instellingen van deze slimme deurbel gekeken. Daarnaast hebben we naar de integratiemogelijkheden met andere slimme apparaten en de compatibiliteit ervan gekeken.

De Google Nest Hello videodeurbel is perfect voor bewuste huiseigenaren die hun huis willen beveiligen en controle willen houden over wie er aan hun deur staat. Met gezichtsherkenning, meldingen op je smartphone en tweerichtingscommunicatie biedt deze videodeurbel gemak en gemoedsrust. Je kunt zowel thuis als onderweg altijd zien wie er voor je deur staat.

Google Nest Hello videodeurbel als slimme deurbel

De Google Nest Hello is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke videodeurbel die naadloos met andere slimme apparaten in je huis integreert. Beveilig je huis vandaag nog en geniet van het gemak van deze slimme technologie.

Veel gestelde vragen

Kan ik meerdere gebruikers voor de Google Nest Hello instellen?

Ja, je kunt meerdere gebruikers voor de Google Nest Hello videodeurbel instellen. Hierdoor kunnen andere gezinsleden meldingen ontvangen en toegang tot de videostream van de deurbel krijgen.

Heeft de Google Nest Hello een abonnement nodig voor het bekijken van beelden?

Nee, je hebt geen abonnement nodig om live beelden met de Google Nest Hello videodeurbel te bekijken. Echter, als je wilt dat de beelden worden opgeslagen en later kunnen worden bekeken, is er een optioneel abonnement beschikbaar.

Kan ik mijn bestaande deurbel behouden als ik de Google Nest Hello installeer?

Ja, wanneer je de Google Nest Hello wilt installeren kun jij jouw bestaande bekabelde mechanische of digitale deurbel behouden. De slimme deurbel kan eenvoudig op het bestaande bedradingssysteem worden aangesloten.

Werkt de Google Nest Hello met spraakassistenten zoals Google Assistent of Amazon Alexa?

Ja, de Google Nest Hello is compatibel met spraakassistenten zoals Google Assistent en Amazon Alexa. Hierdoor kun je via spraakopdrachten vanuit huis eenvoudig toegang tot bepaalde functies krijgen.

Kan ik meldingen op mijn smartphone ontvangen als iemand bij mijn Google Nest Hello aanbelt?

Ja, je kunt meldingen op je smartphone ontvangen als iemand bij jouw Google Nest Hello videodeurbel aanbelt. Met deze meldingen kun je waar je ook bent direct zien wie er voor je deur staat.

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg