Google Nest Hello: Ontdek alles wat jij hierover moet weten

De Google Nest Hello is een slimme deurbel met geavanceerde functies voor veiligheid en gemak. Met spraakbediening en een ingebouwde microfoon kun je eenvoudig met mensen die voor de deur staan communiceren. Deze deurbel sluit naadloos op het Google smart home-systeem aan en verbetert de beveiliging van jouw woning op verschillende manieren. Je kunt dankzij de haarscherpe beelden en directe meldingen op uw smartphone altijd en overal zien wie er voor jouw deur staat.

Naast video’s en meldingen biedt de Google Nest Hello ook andere handige functies. Met behulp van de Nest app kun je zelfs via een video deurbel die met het wifi netwerk verbonden is op afstand met bezoekers communiceren. Hierdoor kun jij vanaf jouw smartphone instructies aan bezorgers geven of vrienden verwelkomen.

Met zijn strakke design en eenvoudige installatie past de Google Nest Hello perfect bij elke woning. Dus waar wacht jij nog op? Upgrade nu naar deze slimme Google Nest Hello deurbel en geniet van een veiliger en gemakkelijker leven.

Hoe werkt de Google Nest Hello slimme deurbel?

De Google Nest Hello slimme deurbel is een handig apparaat dat je helpt om altijd op de hoogte te zijn van wie er voor je deur staat. Maar hoe werkt deze slimme deurbel eigenlijk? Hieronder staat een overzicht van de belangrijkste functies en de werking van de Google Nest Hello:

FunctiesVoordelenNadelen
HD-videostreamingDuidelijk beeld van bezoekersVereist een sterke internetverbinding
Tweeweg-audioPraten en luisteren naar bezoekersGeluidskwaliteit kan variëren
BewegingsdetectieOntvang meldingen bij bewegingKan valse meldingen veroorzaken
NachtzichtZichtbaarheid in het donkerBeeldkwaliteit kan verminderd zijn
GezichtsherkenningHerkent bekende gezichtenKan moeite hebben met onbekende gezichten
Continue opnameOpnemen van videobeeldenVereist een abonnement op Nest Aware

Om de Google Nest Hello te gebruiken kun je de onderstaande eenvoudige stappen volgen:

 1. Installeer de deurbel: Monteer de deurbel op de gewenste locatie bij je voordeur en sluit deze op de bestaande deurbelbedrading aan.
 2. Download de Nest-app: Download de Nest-app op je smartphone of tablet en maak een account aan.
 3. Verbind de deurbel met de app: Volg de instructies in de app om de deurbel met je wifi-netwerk en de Nest-app te verbinden.
 4. Pas de instellingen aan: Pas de instellingen, zoals het ontvangen van meldingen bij beweging of het instellen van de gezichtsherkenning naar jouw voorkeuren aan.
 5. Gebruik de deurbel: Wanneer er iemand aanbelt, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt dan via de app de videostream bekijken en via tweeweg-audio met de bezoeker communiceren.

De Google Nest Hello biedt verschillende voordelen, zoals het verhogen van de veiligheid van je huis, het gemak om altijd te weten wie er voor de deur staat, en de mogelijkheid om op afstand met bezoekers te communiceren. Het kan echter ook enkele nadelen hebben, zoals de afhankelijkheid van een goede internetverbinding en de mogelijkheid van valse meldingen bij bewegingsdetectie.

Wat is een Google Nest Hello slimme deurbel

Al met al is de Google Nest Hello slimme deurbel een handig apparaat dat je helpt om je huis veiliger en gemakkelijker te maken. Met zijn verschillende functies en eenvoudige werking is het voor je slimme huis een waardevolle toevoeging.

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest Hello kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via de een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Voordelen van bekabelde en batterij gevoede Nest videodeurbellen

De Google Nest Hello slimme deurbel is voor huiseigenaren die hun beveiliging willen verbeteren een populaire keuze. Een van de belangrijkste beslissingen bij het kiezen van deze deurbel is of je voor een bekabelde optie of een batterij gevoede optie wilt gaan. Beide hebben afhankelijk van je persoonlijke behoeften en woningconfiguratie hun eigen voordelen.

Bekabelde optie zorgt voor continue stroomtoevoer zonder batterijvervanging

Een van de grootste voordelen van de bekabelde Google deurbel is dat deze door het elektriciteitsnet in huis wordt gevoed. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. De deurbel heeft altijd een constante stroomtoevoer, waardoor je erop kunt vertrouwen dat deze altijd klaar is om meldingen te ontvangen en video’s op te nemen.

Enkele voordelen van een bekabelde Google Nest Hello videodeurbel zijn:

 • Continue stroomtoevoer: Je hoeft je geen zorgen over lege batterijen of onderbrekingen in de stroomtoevoer te maken.
 • Geavanceerde functies: De bekabelde optie gebruikt alle geavanceerde functies en prestaties die op de Google Nest Hello slimme deurbel beschikbaar zijn.
 • Betrouwbaarheid: Doordat er altijd stroom beschikbaar is, kun je erop vertrouwen dat de videodeurbel altijd werkt wanneer dat nodig is.

Batterij gevoede optie biedt flexibele installatiemogelijkheden zonder bedrading

Als je geen mogelijkheid hebt om een bekabelde deurbel te installeren, kan de batterij gevoede Nest video deurbel een goede keuze zijn. Deze slimme deurbel werkt op een oplaadbare batterij en vereist geen bedrading. Dit geeft je de vrijheid om de deurbel op iedere gewenste locatie te plaatsen, zonder dat je rekening met bestaande bedrading hoeft te houden.

Enkele voordelen van een batterij gevoede Nest videodeurbel zijn:

 • Flexibele installatie: Je kunt de deurbel eenvoudig op iedere gewenste plek monteren, zonder dat je rekening met elektrische aansluitingen hoeft te houden.
 • Draagbaarheid: Als je besluit om te verhuizen, kun je de batterij gevoede deurbel eenvoudig meenemen en in je nieuwe woning opnieuw installeren.
 • Eenvoudige installatie: Omdat er geen bedrading nodig is, is het installatieproces in vergelijking met de bedrade optie veel eenvoudiger en sneller.

De installatie van de Nest Hello: beltrafo en service-opties

De installatie van de Nest Hello videodeurbel vereist een compatibele beltrafo voor stroomtoevoer. Het is belangrijk om te weten dat deze deurbel met een spanning tussen 16V AC en 24V AC werkt. Als je huidige beltrafo niet aan deze specificaties voldoet, moet je mogelijk een nieuwe beltrafo kopen.

Hoewel je de Google Nest Hello zelf kunt installeren, wordt het ten zeerste aanbevolen om een professionele installatie uit te laten voeren. Dit zorgt ervoor dat de deurbel correct op het bestaande bedradingssysteem van je huis wordt aangesloten. Een professional kan ervoor zorgen dat alles zonder risico op schade of storingen veilig en efficiënt werkt.

Vereist een compatibele beltrafo voor stroomtoevoer (16V AC – 24V AC)

Bij het installeren van de Nest Hello videodeurbel is het belangrijk dat je een compatibele beltrafo hebt. Deze beltrafo zorgt voor de juiste spanning om de deurbel goed te laten werken. Controleer of je huidige beltrafo aan de vereisten van 16V AC tot 24V AC voldoet.

Als je niet zeker weet welk type beltrafo je hebt, kun je dit controleren door naar het bedieningspaneel van je bestaande intercomsysteem te kijken of door contact met een professionele installateur op te nemen. Zij kunnen je helpen bij het bepalen van de juiste beltrafo en eventuele benodigde aanpassingen aan je bedradingssysteem doen.

Beltrafo voor de Google Nest Hello slimme deurbel

Professionele installatie wordt voor een correcte aansluiting op het bestaande bedradingssysteem aanbevolen

Hoewel je de Nest Hello zelf kunt installeren, kan het aansluiten op het bestaande bedradingssysteem van je huis complex zijn als je geen ervaring met elektrische bekabeling hebt. Het is daarom sterk aanbevolen om een professionele installateur in te schakelen zodat alles correct wordt aangesloten.

Een professionele installateur heeft de kennis en expertise om de Nest Hello veilig en efficiënt op je bestaande bedradingssysteem aan te sluiten. Ze kunnen eventuele problemen of complicaties tijdens het installatieproces identificeren en oplossen. Door voor professionele installatie te kiezen, kun je er zeker van zijn dat je Google Nest Hello zonder risico’s optimaal zal functioneren.

De integratie met Google Home Nest Hubs: compatibiliteit en mogelijkheden

De Google Nest Hello biedt een naadloze integratie met Google Home Nest Hubs, waardoor jij je je deurbel eenvoudig via spraakopdrachten kunt bedienen. Met deze integratie kun je van verschillende functies en mogelijkheden die je smart home-ervaring naar een hoger niveau tillen profiteren.

Eenvoudige bediening via spraakopdrachten

Dankzij de integratie met Google Home Nest Hubs kun je de Nest Hello deurbel eenvoudig met behulp van spraakopdrachten bedienen. Zo kun je simpelweg: “Hey Google, laat me zien wie er aanbelt” zeggen om direct toegang tot de live videostreams van je deurbel te krijgen. Dit maakt het gemakkelijk om zelfs als je niet in de buurt van je telefoon bent snel te controleren wie er voor de deur staat.

Op het scherm van de Nest Hub krijg je de toegang tot live videostreams en deurbel geschiedenis

Met een Google Home Nest Hub kun je niet alleen spraakopdrachten gebruiken, maar ook op het scherm van het apparaat direct toegang tot live videostreams en deurbel geschiedenis krijgen. Je kunt dus gewoon even naar het scherm kijken om te zien wie er heeft aangebeld of om oude beelden terug te kijken. Dit is vooral handig als je geen telefoon bij de hand hebt of als andere gezinsleden ook toegang tot deze informatie willen hebben.

Andere slimme apparaten koppelen en automatiseren

Een ander voordeel van de integratie met Google Home Nest Hubs is dat je andere slimme apparaten kunt koppelen en automatiseren. Hierdoor kun je een geïntegreerd smart home-systeem creëren, waarbij je verschillende apparaten via één centraal punt kunt bedienen en automatiseren. Zo kun je de verlichting inschakelen als iemand aanbelt, of de thermostaat aanpassen wanneer je het huis verlaat. Met deze mogelijkheid kun je een gepersonaliseerde en geautomatiseerde omgeving creëren die bij jouw behoeften past.

Google Nest Hello slimme deurbel met andere slimme apparaten verbinden

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest Hello kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via de een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Google Home: het hart van je slimme huis

De Google Home Nest Hub werkt als het hart van je slimme huis, waarbij het dienst doet als een centrale hub voor al je slimme apparaten. Door de integratie met Google Nest Hello kun je niet alleen van de functies van de slimme deurbel profiteren, maar ook alle andere mogelijkheden die Google Home biedt gebruiken. Zo kun je met eenvoudige spraakopdrachten muziek afspelen, informatie opvragen, timers instellen en zelfs je woning beveiligen.

Mogelijkheid tot het aanpassen of het verwijderen van gegevens

Als je de Google Nest Hello gebruikt heb je de volledige controle over jouw persoonlijke gegevens en kun je deze gegevens op ieder moment aanpassen of verwijderen. Met deze functie kun jij de privacy-instellingen naar wens aanpassen om de gewenste mate van gegevensdeling in te stellen.

Je hebt de controle over jouw persoonlijke gegevens

Met Google Nest Hello hebben je de volledige controle over jouw persoonlijke gegevens en wie toegang tot de videobeelden heeft. Je kunt de beelden met familie en vrienden delen of de opgenomen beelden privé houden. Daarnaast kun je meldingen instellen om te weten wanneer er iemand aan de deur staat. Dit alles kan via de mobiele app worden beheerd. Hierdoor heb je met Google Nest Hello de controle over jouw gegevens en de functies van jouw slimme deurbel.

Met behulp van het Google-account waarmee je bent ingelogd, kun je gemakkelijk naar de instellingen voor privacy en beveiliging navigeren. Binnen deze instellingen zijn verschillende opties te vinden waarmee jij jouw persoons gegevens, videobeelden en audioclips die door de Nest Hello-deurbel zijn vastgelegd kunt controleren.

Privacy instellingen aanpassen

Binnen de privacy-instellingen kun je specifieke parameters met betrekking tot hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard instellen. Een belangrijke instelling is bijvoorbeeld het aantal dagen videogeschiedenis dat wordt bewaard. Zo kun je ervoor kiezen dat videobeelden na een bepaald aantal dagen automatisch worden verwijderd.

Daarnaast heeft de Nest Hello een microfoon die geluiden tijdens interacties bij de voordeur op kan nemen. Als je geen behoefte aan audio-opnames hebt, kun je deze functie uitschakelen. Op deze manier heb je de volledige controle over de gegevens die worden verzameld en opgeslagen.

Gegevens verwijderen

Naast de mogelijkheid om de privacy-instellingen aan te passen, kun je bepaalde gegevens ook handmatig verwijderen. Wanneer je een video-opname wilt verwijderen die door de Nest Hello deurbel is vastgelegd, kun je dit eenvoudig via de Google Nest app of het online dashboard doen.

Het verwijderen van gegevens kan in verschillende situaties handig zijn. Misschien wil je gewoon wat oude videobeelden opruimen om ruimte op je account vrij te maken, of misschien wil je bepaalde beelden niet langer bewaren. Wat de reden ook is, met de Google Nest Hello kun jij gegevens wanneer jij dat wilt altijd verwijderen.

Conclusie: waarom de Google Nest Hello een goede investering is

In dit blogartikel hebben we naar de voordelen van de Google Nest Hello deurbel  gekeken. We hebben ontdekt hoe het werkt en welke mogelijkheden het biedt. De installatie is eenvoudig, maar vereist een beltrafo. Er zijn ook service-opties beschikbaar om het meeste uit je deurbel te halen. Daarnaast hebben we besproken hoe je de Google Nest Hello met andere Google Home Nest Hubs kunt integreren en welke compatibiliteit en mogelijkheden dit biedt.

Met de Google Nest Hello slimme deurbel met mensen voor de deur communiceren

Voor het bewaken van je voordeur is Google Nest Hello een slimme investering. Met live videostreaming, tweeweg-audio en bewegingsdetectie kun je zelfs als je niet thuis bent altijd zien wie er voor je deur staat. Daarnaast kun je gegevens voor extra privacy aanpassen of verwijderen.

Dus waar wacht je nog op? Upgrade vandaag nog naar de Google Nest Hello slimme deurbel en geniet van meer gemak, veiligheid en gemoedsrust!

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn bestaande bekabelde bel bij het installeren van de Google Nest Hello behouden?

Ja, dat kan! De Google Nest Hello kan op bestaande bekabelde bellen worden aangesloten, waardoor je zowel de slimme functies als je huidige bel kunt behouden.

Kan ik de Google Nest Hello ook zonder abonnement gebruiken?

Ja, je kunt de basisfuncties van de Google Nest Hello zonder abonnement gebruiken. Met een abonnement krijg je echter toegang tot extra functies zoals opname van videoclips en gezichtsherkenning.

Is de Google Nest Hello compatibel met andere smart home systemen?

Ja, de Google Nest Hello is compatibel met verschillende smart home systemen, waaronder Google Home, Amazon Alexa en Apple HomeKit.

Hoeveel kost het om een Google Nest Hello te kopen?

De prijs van een Google Nest Hello kan, afhankelijk van waar je deze koopt en eventuele aanbiedingen of beschikbare bundels variëren. Het is raadzaam om verschillende winkels voor de beste prijs te vergelijken.

Kan ik meerdere gebruikers aan mijn Google Nest Hello toevoegen ?

Ja, je kunt meerdere gebruikers aan je Google Nest Hello toevoegen, zodat iedereen in huis toegang tot de slimme deurbelfuncties heeft.

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest Hello kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via de een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg