Hoe werkt Apple TV? | Alles wat je moet weten

Ontdek de vele functies van Apple TV en geniet op een groot scherm van je favoriete media. Blader met de handige afstandsbediening eenvoudig door apps en media. Stream entertainment rechtstreeks naar je tv en gebruik de Chromecast-functie om content vanaf je smartphone of tablet te casten. Apple TV is ook compatibel met andere Apple-producten, zodat je probleemloos van al je favoriete content kunt genieten.

Apple TV heeft veel functies en mogelijkheden. Je kunt eenvoudig met iTunes, Videoland en andere apps zoals Netflix, Disney+ en Apple TV+ verbinden. Hierdoor kun je een grote hoeveelheid content draadloos bekijken. Daarnaast werkt Apple TV goed met andere Apple-apparaten samen, waardoor je foto’s, video’s en muziek kunt delen en op het grote scherm af kunt spelen.

Deze startersgids geeft je een overzicht van de basisprincipes van Apple TV, hoe je het apparaat instelt, door de interface navigeert en content vindt om te bekijken. Of je nu nieuw met Apple TV bent of al ervaring hebt, deze gids zal je helpen om dit veelzijdige entertainmentapparaat optimaal te gebruiken.

Wat kun je met Apple TV?

Met Apple TV kun je van films, tv-shows en een breed scala aan apps en games genieten. Je kunt nieuwe apps via de App Store ontdekken en op Apple TV downloaden. Met AirPlay kun je content draadloos vanaf je Mac, iPad of iPhone naar je tv-scherm streamen. Dankzij de Siri integratie kun je door simpelweg te praten gemakkelijk naar films, tv-shows en apps zoeken. Daarnaast kun je Apple TV als hub voor je smart home-apparaten, zoals verlichting, thermostaten en beveiligingscamera’s gebruiken.

Hoe werkt Apple TV

Is jouw telefoon of laptop ook te klein om echt van je film te genieten?

Wat is een Apple tv kastje en hoe kun jij content naar de televisie streamen

Met een Apple TV kastje kun je alles wat je maar wilt streamen en naar je grotere scherm door sturen

 • Dat is films in topkwaliteit
 • reallife gamen
 • vakantie foto’s en video’s op het grote scherm delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Stream films, tv-shows en muziek rechtstreeks naar je televisie

Met Apple TV kun je films, tv-shows en muziek eenvoudig naar je televisie streamen. Met Apple TV heb je de toegang tot een breed scala aan streamingdiensten zoals Netflix, Disney+ en Hulu. Of het nu om het bingen van je favoriete serie of het ontdekken van nieuwe films gaat, Apple TV biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee jij al jouw entertainmentbehoeften kunt vervullen.

 • Geniet van een uitgebreide bibliotheek: Met Apple TV heb je de toegang tot een enorme bibliotheek met films, tv-shows en muziek. Blader op de tv door verschillende genres en ontdek nieuwe inhoud die perfect bij jouw smaak past. Met Apple tv kun jij  jouw favoriete programma’s eenvoudig aanzetten.
 • Personaliseer jouw kijkervaring: Met Apple TV kun jij jouw eigen afspeellijsten maken en aanpassen. Bewaar jouw favoriete films en shows van Apple TV+ voor later of maak aangepaste lijsten om snel toegang te krijgen tot wat jij wilt zien.
 • 4K-ondersteuning: Als jouw televisie 4K-resolutie ondersteunt, kun je met Apple TV van adembenemende beeldkwaliteit genieten. Films en tv shows komen op je tv met levendige kleuren en scherpe details tot leven. Door dit streaming apparaat op de tv aan te sluiten kun je van een optimale kijkervaring genieten.

Speel games met behulp van de App Store op Apple TV op je tv-scherm

Met Apple TV kun je niet alleen van entertainment, maar ook van games genieten. Ontdek via de App Store op Apple TV en speel verschillende games op je televisie. Of je nu van actie, avontuur of puzzelspellen houdt, er is voor ieder wat wils. Sluit de Apple TV op je tv aan en geniet eenvoudig van al je favoriete shows en films.

 • Gamecontrollers: Voor een betere spelervaring kun jij jouw favoriete gamecontrollers aan Apple TV koppelen. Geniet van nauwkeurige bedieningselementen en laat je volledig in de wereld van gaming onderdompelen.
 • Multiplayer-gaming: Speel dankzij multiplayer-gaming op Apple TV samen met vrienden en familie. Nodig anderen uit om mee te doen en geniet van gezellige gameavonden vol plezier en competitie.
 • Gratis en betaalde tv-games: De App Store biedt zowel gratis als betaalde games aan. Ontdek nieuwe spellen zonder kosten of investeer voor een meeslependere ervaring in premium games.

Gebruik AirPlay om content draadloos vanaf je iPhone of iPad naar je tv te streamen

Met AirPlay kun je via Apple TV content draadloos vanaf jouw iPhone of iPad naar de televisie streamen. Dit is handig als je foto’s, video’s of presentaties op een groter scherm met anderen wilt delen.

 • Eenvoudige connectiviteit: Met slechts een paar drukken kun jij jouw iOS-apparaat via AirPlay met Apple TV verbinden. Het delen van inhoud was nog nooit zo eenvoudig!
 • Presentaties en diavoorstellingen: Als je werk gerelateerde presentaties moet geven of gewoon vakantiefoto’s wilt laten zien, kun je ze met AirPlay rechtstreeks vanaf je iPad of iPhone naar de televisie streamen.

Verschillen tussen Apple TV, Apple TV+ en andere opties

Laten we eens naar de verschillen tussen Apple TV, Apple TV+ en andere alternatieven zoals Roku, Chromecast en Amazon Fire TV kijken. Apple TV is een apparaat waarmee je content naar je televisie kunt streamen. Apple TV+ is een exclusieve streamingdienst met originele films en tv-shows voor Apple-gebruikers. Ieder apparaat heeft unieke kenmerken en voordelen. Hieronder vind je een overzichtstabel met de verschillen tussen Apple TV, Apple TV+ en de andere opties.

FunctiesApple TVApple TV+Andere opties
AbonnementVereist een abonnementVereist een abonnementVereist een abonnement
KostenEenmalige aanschafprijsMaandelijks abonnementsgeldMaandelijks abonnementsgeld
InhoudToegang tot apps en gamesExclusieve Apple contentVerschillende streamingdiensten
Originele seriesNeeJaNee
FilmsJaNeeJa
DocumentairesJaNeeJa
Live tvJaNeeJa
SportevenementenJaNeeJa
Ondersteunde apparatenApple-apparatenApple-apparatenVerschillende apparaten
Offline kijkenJaJaJa
Content met familieleden delenJaJaJa
AanbevelingenJaJaJa

Zoals je ziet, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen Apple TV, Apple TV+ en andere opties. Hieronder staan enkele punten die je in gedachten moet houden:

 • Apple TV vereist een eenmalige aanschafprijs, terwijl je voor Apple TV+ en andere opties maandelijks abonnementsgeld moet betalen.
 • Apple TV biedt toegang tot apps en games, terwijl Apple TV+ exclusieve Apple-content, zoals originele series, films en documentaires biedt.
 • Apple TV en andere opties ondersteunen live tv-uitzendingen en sportevenementen, terwijl Apple TV+ dat niet doet.
 • Apple TV en Apple TV+ zijn alleen op Apple-apparaten beschikbaar, terwijl andere opties op verschillende apparaten beschikbaar zijn.
 • Alle opties bieden de mogelijkheid om offline te kijken en inhoud met familieleden te delen.
 • Alle opties bieden aanbevelingen op basis van kijkgedrag.

Als je apps en games wilt streamen, kies dan voor Apple TV. Als je liever exclusieve Apple-content, zoals series en films wilt, ga dan voor Apple TV+. Andere opties bieden onder andere films, series en documentaires op verschillende apparaten. Het hangt van je persoonlijke voorkeur en behoeften af.

MacBook met Apple TV verbinden: YouTube vanaf je MacBook op de tv afspelen

Wil je graag je favoriete YouTube-video’s op het grote scherm van je televisie bekijken? Met een MacBook en Apple TV kun je dit eenvoudig realiseren. Hieronder vertellen wij hoe je een draadloze verbinding tussen je MacBook en Apple TV kunt maken, zodat je YouTube-video’s direct op de tv af kunt spelen.

Hoe werkt Apple TV en YouTube video naar de televisie streamen

MacBook en Apple TV draadloos verbinden

Het eerste wat je moet doen om YouTube-video’s vanaf je MacBook op de tv af te spelen, is ervoor zorgen dat beide apparaten draadloos met elkaar verbonden zijn. Volg de onderstaande stappen om de verbinding op te zetten:

 1. Zorg ervoor dat zowel je MacBook als Apple TV zijn ingeschakeld.
 2. Ga naar de instellingen op je MacBook en selecteer ‘Netwerk’.
 3. Kies het Wi-Fi netwerk waarmee zowel de MacBook als Apple TV verbonden zijn.
 4. Controleer of beide apparaten op hetzelfde netwerk zijn aangesloten.

Nu ze via een draadloze verbinding met elkaar verbonden zijn, kunnen we nu verdergaan naar het volgende deel.

Het scherm van de MacBook spiegelen

Om YouTube-video’s op de tv weer te geven, moet je het scherm van de MacBook spiegelen. Hierdoor wordt alles wat er op het computerscherm wordt weergegeven ook op de tv getoond. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

 1. Druk bovenaan het scherm van de MacBook in de menubalk op het AirPlay symbool.
 2. Selecteer ‘Apple TV’ in het dropdown-menu.
 3. Schakel de optie ‘Scherm synchroniseren’ in.

Nu wordt het scherm van je MacBook op de tv weergegeven. Open YouTube op je MacBook en speel de gewenste video af. Je zult zien dat deze nu ook op de tv wordt afgespeeld.

YouTube-video’s vanuit de browser streamen

Als je liever niet het hele scherm van je MacBook wilt spiegelen, maar alleen specifieke YouTube-video’s op de tv af wilt spelen, kun je rechtstreeks vanuit de browser streamen. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

 1. Open Safari of een andere webbrowser op je MacBook.
 2. Ga naar www.youtube.com en zoek naar de gewenste video.
 3. Druk met de rechtermuisknop (of houd Control ingedrukt en druk) op de video.
 4. Selecteer in het dropdown-menu ‘Stream naar Apple TV’.

De geselecteerde YouTube-video wordt nu rechtstreeks vanuit je browser naar de tv gestreamd, zonder dat het hele computerscherm wordt weergegeven.

Alternatieve opties: Google Chromecast en HDMI-kabel

Naast Apple TV zijn er nog andere manieren om YouTube-video’s vanaf je MacBook op de tv weer te geven. Enkele alternatieve opties zijn:

 • Google Chromecast: Als je een Google Chromecast hebt, kun je deze op de HDMI-poort van je televisie aansluiten en vervolgens YouTube-video’s via een speciale Chrome-extensie of een mobiele app streamen.
 • HDMI-kabel: Als laatste redmiddel kun je een HDMI-kabel gebruiken om een directe verbinding tussen je MacBook en de televisie te maken. Sluit eenvoudigweg de ene kant van de HDMI-kabel op de HDMI-poort van je MacBook en de andere kant op de HDMI-poort van je televisie aan.

Foto’s via Apple TV bekijken: Maak een diavoorstelling van je foto’s

Met Apple TV kun je gemakkelijk een diavoorstelling van je foto’s maken en ze op het grote scherm bekijken. Synchroniseer je fotobibliotheek eenvoudig met Apple TV en kies je favoriete foto’s voor de diavoorstelling. Stel de duur van iedere foto in en kies de gewenste overgangseffecten. Zo kun jij jouw herinneringen tot leven breng en ze met vrienden en familie delen. Haal die oude fotoalbums tevoorschijn en geniet met Apple TV van een nostalgische reis door je foto’s.

Hoe werkt Apple TV en diavoorstelling van foto's maken

Foto’s naar Apple TV streamen

Wil je foto’s op een groter scherm delen? Met Apple TV kun je foto’s gemakkelijk vanaf je iPhone of iCloud fotobibliotheek streamen. Zorg voor een goede Wi-Fi verbinding en de juiste instellingen op zowel je iPhone als Apple TV. Volg de onderstaande stappen om foto’s vanaf je iPhone naar Apple TV te streamen:

 1. Zorg ervoor dat zowel je iPhone als Apple TV met hetzelfde Wi-Fi netwerk verbonden zijn.
 2. Open de Foto’s-app op je iPhone.
 3. Zoek de foto die je wilt streamen en druk erop om deze te openen.
 4. Druk onder aan het scherm op het deelicoon (het vierkantje met de pijl omhoog).
 5. Navigeer in het deelmenu naar beneden en druk vervolgens  op “AirPlay”.
 6. Selecteer “Apple TV” uit de lijst met beschikbare apparaten.
 7. Je foto wordt nu naar Apple TV gestreamd en wordt op het grote scherm weergegeven.

Als alternatief kun je de Apple foto’s ook vanuit je iCloud-fotobibliotheek streamen. Dit stelt je in staat om toegang te krijgen tot al je de apple foto’s, zelfs als ze niet op je iPhone zijn opgeslagen. Volg deze stappen om foto’s vanuit iCloud naar Apple TV te streamen:

 1. Zorg ervoor dat zowel je Apple TV als iPhone zijn ingelogd bij hetzelfde iCloud-account.
 2. Ga naar het startscherm van Apple TV en open de “Foto’s” app.
 3. Navigeer naar de gewenste foto of album en selecteer deze.
 4. De geselecteerde foto(‘s) worden nu gestreamd vanuit iCloud en weergegeven op het scherm van Apple TV.

Een diavoorstelling met overgangseffecten en muziek maken

Met Apple software kun je een diavoorstelling met overgangseffecten en muziek maken. Dit voegt een extra dimensie aan je presentatie of fotoalbum toe en maakt het bekijken ervan interessanter. Gelukkig zijn er verschillende tools en software beschikbaar om waarmee je dit kunt doen. Hieronder staan enkele opties en stappen om je met Apple producten op weg te helpen.

Opties voor software en tools

Er zijn verschillende software en tools beschikbaar waarmee je een diavoorstelling met overgangseffecten en muziek kunt maken. Hieronder staan enkele populaire opties:

 1. Microsoft PowerPoint: Een veelgebruikte software voor het maken van diavoorstellingen met overgangseffecten en muziek. Het biedt een breed scala aan functies en aanpassingsmogelijkheden.
 2. Adobe Spark: Een online tool waarmee je eenvoudig diavoorstellingen met overgangseffecten en muziek kunt maken. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt verschillende sjablonen waar je uit kunt kiezen.
 3. Google Slides: Een gratis online tool die met Powerpoint kan worden vergeleken. Hiermee kun je diavoorstellingen met overgangseffecten en muziek maken. Het is handig als je met anderen samen aan je presentatie wilt werken.

Stappen om een diavoorstelling te maken

Hieronder staan de stappen die je kunt volgen om een diavoorstelling met overgangseffecten en muziek te maken:

 1. Kies de software of tool die je wilt gebruiken en open deze.
 2. Maak een nieuwe diavoorstelling of open een bestaande presentatie.
 3. Voeg je foto’s aan de dia’s toe. Zorg ervoor dat je de volgorde van de foto’s bepaalt, zodat de diavoorstelling een logisch verloop heeft.
 4. Selecteer de overgangseffecten die je tussen de dia’s wilt gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld vervagen, schuiven of draaien zijn.
 5. Voeg muziek aan de diavoorstelling toe. Je kunt een nummer uit je eigen bibliotheek gebruiken of muziek van een royaltyvrije muzieksite downloaden.
 6. Pas de timing van de dia’s en de overgangseffecten aan. Zorg ervoor dat de overgangen soepel verlopen en dat de muziek goed bij de beelden aansluit.
 7. Bekijk een voorbeeld van de diavoorstelling om te controleren of alles naar wens is.
 8. Sla de diavoorstelling op en deel deze met anderen.

Met deze stappen en tools kun je een diavoorstelling met overgangseffecten en muziek eenvoudig maken. Experimenteer met verschillende overgangseffecten en muzieknummers om de perfecte sfeer voor je presentatie te creëren. 

Ontdek de nieuwste muziek op Apple TV

Met Apple TV kun je niet alleen films en tv-shows kijken, maar ook nieuwe muziek ontdekken. Of je nu een muziekliefhebber bent of gewoon iets nieuws wilt luisteren, Apple TV heeft verschillende opties om je luisterervaring te verbeteren. Hieronder staan enkele tips om voor muziek het meeste uit Apple TV te halen.

Hoe werkt Apple TV en muziek streamen

Is jouw telefoon of laptop ook te klein om echt van je film te genieten?

Wat is een Apple tv kastje en hoe kun jij content naar de televisie streamen

Met een Apple TV kastje kun je alles wat je maar wilt streamen en naar je grotere scherm door sturen

 • Dat is films in topkwaliteit
 • reallife gamen
 • vakantie foto’s en video’s op het grote scherm delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Verken de mogelijkheden om muziek op Apple TV via streamingdiensten zoals Apple Music te ontdekken

Apple Music is een populaire streamingdienst met miljoenen nummers en artiesten. Je kunt deze muziekbibliotheek met Apple TV op je televisie bekijken. Daarnaast kun je door afspeellijsten bladeren, artiesten volgen en nieuwe releases vinden. Op deze manier kun je constant nieuwe nummers en artiesten die bij jouw smaak passen ontdekken.

Hoe kun je afspeellijsten maken, artiesten volgen en nieuwe releases vinden?

Met Apple Music op Apple TV kun jij jouw eigen persoonlijke afspeellijsten met jouw favoriete nummers maken. Je kunt ze op basis van genres, stemmingen of elk ander criterium dat jij verkiest organiseren. Daarnaast kun je artiesten volgen, zodat je altijd van hun nieuwste releases en updates op de hoogte blijft. Hierdoor kun jij gemakkelijk nieuwe muziek van artiesten waar je al fan van bent ontdekken.

Hoe kan Siri je helpen bij het afspelen van specifieke nummers, genres en stemmingen

Met Apple TV kun je Siri, de spraakgestuurde assistent van Apple gebruiken, om jouw muziekervaring te verbeteren. Je kunt eenvoudig vragen zoals “Speel mijn favoriete nummer” of “Speel wat opbeurende muziek” stellen en Siri zal het voor je regelen. Het is een handige functie als je snel toegang tot specifieke nummers, genres of stemmingen wilt hebben zonder dat je door menu’s hoeft te navigeren.

Ontdek verschillende audio-opties, zoals Dolby Atmos ondersteuning, voor een meeslepende luisterervaring

Apple TV biedt verschillende audio-opties waarmee jij jouw luisterervaring naar een hoger niveau kunt tillen. Een daarvan is de ondersteuning voor Dolby Atmos, waarmee je in films en tv-shows die deze technologie ondersteunen van een meeslepend 3D-geluid kunt genieten. Dit zorgt voor een realistischere geluidsweergave en brengt je nog dichter bij de actie. Daarnaast kun je AirPlay gebruiken om muziek draadloos vanaf andere Apple-apparaten op jouw Apple TV af te spelen.

Apps op Apple TV gebruiken

Een van de handige functies van Apple TV is dat je apps kunt gebruiken. In de App Store is een breed scala aan apps beschikbaar, waarmee jij jouw Apple TV aan jouw persoonlijke voorkeuren en interesses aan kunt passen. Hierdoor kun je van verschillende streamingdiensten, zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ genieten.

Daarnaast zijn er ook educatieve apps voor kinderen beschikbaar. Bovendien kun je apps voor nieuws, sport, muziek en nog veel meer downloaden. Door apps op Apple TV te gebruiken wordt jouw kijkervaring nog beter.

Hoe werkt Apple TV en hoe kun je apps gebruiken

Beschikbare apps in de App Store

In de App Store op Apple TV kun je uit een breed scala aan apps kiezen. Voor de entertainmentliefhebbers die Apple producten gebruiken zijn er populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube en Spotify beschikbaar. Daarnaast kun je andere handige apps, zoals nieuws-apps, weer-apps en sociale media-apps vinden. Door naar de App Store te gaan, kun je door verschillende categorieën bladeren en de gewenste app vinden.

Apps installeren, bijwerken en verwijderen

Een app kan eenvoudig op Apple TV worden geïnstalleerd. Ga naar de App Store en zoek met behulp van de Siri Remote of het toetsenbord van Apple TV naar de gewenste app. Zodra je de app hebt gevonden moet je deze selecteren en op Download drukken om de installatie te starten.

Om je apps op Apple met nieuwe functies en bugfixes up-to-date te houden, moet je regelmatig updates uitvoeren. Ga op het startscherm van Apple TV naar ‘Instellingen’, selecteer ‘Systeem’ en kies ‘Software-updates’. Controleer of er beschikbare Apple updates zijn en installeer ze om je apps bij te werken.

Als je een app niet langer wilt gebruiken, kun je deze eenvoudig van jouw Apple TV verwijderen. Ga naar het startscherm en navigeer naar de app die je wilt verwijderen. Houd de touchpad op de Siri Remote ingedrukt totdat de app begint te wiebelen. Druk vervolgens op de play/pauze-knop en selecteer ‘Verwijder’ om de app definitief te verwijderen.

Apps ordenen en aanpassen

Voor een betere gebruikservaring kun jij jouw apps op het startscherm van Apple TV ordenen en aanpassen. Wanneer je een app wilt verplaatsen moet je het touchpad op de Siri Remote ingedrukt houden, totdat de app begint te wiebelen. Sleep de app vervolgens  naar een nieuwe positie en laat hem los om deze daar vast te zetten.

Wil jij jouw startscherm nog meer personaliseren? Je kunt ook mappen maken om gerelateerde apps bij elkaar te groeperen. Hiervoor moet je een app met behulp van dezelfde methode als hierboven beschreven vasthouden, maar sleep deze keer bovenop een andere app die je in dezelfde map wilt plaatsen. Hierdoor wordt er automatisch een map gemaakt waarin beide apps worden geplaatst.

Specifieke app functies

Apple TV heeft handige functies zoals de mogelijkheid om foto’s, video’s en muziek met AirPlay draadloos vanaf je iPhone, iPad, iMac of MacBook naar het grote scherm te streamen. Daarnaast kun je het scherm voor presentaties of games spiegelen zodat jouw presentaties of games op het grote scherm met anderen kunt delen. Een andere handige functie is dat je door Siri te gebruiken jouw slimme apparaten in huis via HomeKit kunt bedienen. Dankzij de Single Sign-On functie hoef je slechts één keer bij een app in te loggen waardoor jij jouw content gemakkelijker kunt bekijken.

Conclusie: Hoe werkt Apple TV – Een overzicht

In dit blogbericht hebben we een overzicht gegeven van hoe Apple TV werkt en wat je ermee kunt doen. We hebben besproken dat je met Apple TV niet alleen van je favoriete films en series kunt genieten, maar ook toegang tot apps, muziek en foto’s hebt. Daarnaast hebben we de verschillen tussen Apple TV, Apple TV+ en andere opties uitgelegd.

Hoe werkt Apple TV en hoe kun je het gebruiken

Door je MacBook met Apple TV te verbinden kun je YouTube-video’s rechtstreeks vanaf je MacBook op de tv af te spelen. Daarnaast kun je via Apple TV een diavoorstelling van al je foto’s maken en de nieuwste muziek ontdekken. Bovendien kun je met de vele beschikbare apps nog veel meer mogelijkheden ontdekken.

Als je naar een veelzijdige mediaspeler zoekt die naadloos met het ecosysteem van Apple kan worden geïntegreerd, dan is Apple TV zeker iets voor jou. Het biedt een gebruiksvriendelijke ervaring en talloze entertainmentmogelijkheden. Of het nu om het streamen van films, het luisteren naar muziek of het bekijken van foto’s gaat, met Apple TV kun je alles uit jouw multimedia-ervaring halen.

Veel gestelde vragen over Apple TV

Kan ik mijn iPhone of iPad als afstandsbediening voor Apple TV gebruiken?

Ja, absoluut! Je kunt de Remote app op je iPhone of iPad downloaden om deze voor jouw Apple TV als afstandsbediening te gebruiken. Met de remote app voor Apple TV kun je gemakkelijk door menu’s navigeren, content selecteren en zelfs tekst invoeren.

Kan ik Apple TV zonder abonnement op Apple TV+ gebruiken?

Ja, je kunt Apple TV zonder abonnement op Apple TV+ gebruiken. Met Apple TV heb je toegang tot apps zoals Netflix, Disney+, YouTube en nog veel meer. Daarnaast kun je via de iTunes Store films huren of kopen.

Kan ik mijn eigen foto’s op Apple TV als screensaver instellen?

Ja, dat kan zeker! Je kunt jouw eigen foto’s op Apple TV als screensaver instellen. Dit kun je eenvoudig doen door naar de Instellingen te gaan en daar de optie voor de screensaver aan te passen.

Ondersteunt Apple TV 4K-resolutie?

Ja, voor een optimale beeldkwaliteit ondersteunt Apple TV 4K-resolutie. Als je over een compatibele tv en content in 4K-kwaliteit beschikt, kun je van haarscherpe beelden met levendige kleuren genieten.

Kan ik op Apple TV games spelen?

Ja, met de App Store op Apple TV kun je verschillende games downloaden en spelen. Of het nu om casual puzzelspellen of actievolle avonturenspellen gaat, in de ITunes Stoer is er voor elk wat wils.

Is jouw telefoon of laptop ook te klein om echt van je film te genieten?

Wat is een Apple tv kastje en hoe kun jij content naar de televisie streamen

Met een Apple TV kastje kun je alles wat je maar wilt streamen en naar je grotere scherm door sturen

 • Dat is films in topkwaliteit
 • reallife gamen
 • vakantie foto’s en video’s op het grote scherm delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg