Reservekopie maken iPhone lukt niet: iCloud-problemen opgelost

Je hebt alles geprobeerd, maar het maken van een reservekopie van je iPhone lukt gewoon niet. Het is frustrerend wanneer je belangrijke gegevens wilt bewaren, maar iedere keer tegen obstakels aanloopt. Geen zorgen, in deze blogpost gaan we dieper op de redenen waarom het maken van een reservekopie niet lukt en hoe je dit probleem op kunt lossen in. Van onvoldoende iCloud-opslag tot problemen met de USB-verbinding, we bespreken alle mogelijke oorzaken en bieden praktische tips, zodat jij je kostbare gegevens veilig kunt stellen.

Of je nu met foutmeldingen worstelt of vastloopt bij het synchroniseren, wij helpen je om dit probleem te overwinnen en ervoor te zorgen dat jij altijd toegang tot een recente reservekopie van je iPhone hebt.

Redenen waarom een iCloud reservekopie van je iPhone mislukt

Onvoldoende opslagruimte beschikbaar

Als je een reservekopie van je iPhone naar iCloud wilt maken, kan het mislukken als er niet genoeg opslagruimte beschikbaar is. Het is essentieel om te controleren of jij in je iCloud-account voldoende ruimte hebt voordat je een reservekopie maakt. Als dit het geval is, kun je overwegen om onnodige bestanden en gegevens te verwijderen om ruimte voor de reservekopie vrij te maken.

Reservekopie maken iPhone lukt niet door volle harde schijf
 • Controleer de beschikbare iCloud-opslagruimte
 • Verwijder onnodige bestanden en apps om ruimte vrij te maken

Een andere optie is om naar een groter iCloud-opslagplan te upgraden, zodat je voor al je reservekopieën en gegevens voldoende ruimte beschikbaar hebt.

Ervaar jij problemen bij het maken van een reservekopie van je iPhone?

Reservekopie maken iPhone lukt niet cta

Door de problemen met de reservekopie van je iPhone op te lossen kun jij al je bestanden veilig bewaren.

 • Dat is: met behoud van bestanden gemakkelijk naar een nieuwe iPhone over kunnen stappen.
 • Je bestanden altijd gemakkelijk bij de hand
 • Je gegevens zoals contacten, agenda afspraken en notities altijd gemakkelijk bij de hand

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Verbinding met wifi-netwerk en de verbinding met andere apparaten sluiten

Als het maken van een reservekopie op iCloud niet lukt, is het belangrijk dat je enkele stappen volgt om eventuele problemen op te lossen. Allereerst is het essentieel om ervoor te zorgen dat je iPhone met een stabiel wifi-netwerk is verbonden. Een zwakke of instabiele verbinding kan tijdens het maken van de reservekopie tot fouten leiden. Controleer daarom of je de toegang tot een betrouwbaar netwerk hebt voordat je de poging doet.

Een ander veelvoorkomend probleem kan zijn dat je iPhone nog steeds met andere apparaten via Bluetooth of AirPlay is verbonden. Deze verbindingen kunnen interferentie veroorzaken en het proces van het maken van de kopie verstoren. Het is daarom raadzaam om de verbinding met alle andere apparaten die mogelijk nog met je iPhone zijn verbonden te verbreken voordat je de reservekopie probeert te maken.

Om ervoor te zorgen dat je iCloud reservekopie succesvol wordt afgerond, is het essentieel om voor een stabiele wifi-verbinding te zorgen en externe connecties tot een minimum te beperken. Op deze manier kan je reservekopie zonder problemen worden gemaakt en worden al je belangrijke gegevens veilig in iCloud Drive opgeslagen.

De gebruikersnaam en het wachtwoord op de juiste manier invoeren

Een veelvoorkomende reden waarom een iCloud-reservekopie niet slaagt, is mogelijk te wijzen aan een onjuiste invoer van je inloggegevens. Om de toegang tot de reservekopie mogelijkheid op iCloud te krijgen is het belangrijk dat je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord invoert. Wanneer je de inloggegevens verkeerd invoert kan dit tot foutmeldingen en het mislukken van het reservekopie proces leiden.

Om problemen te vermijden, is het belangrijk dat je de gegevens op de juiste manier invoert. Zorg ervoor dat er bij het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord geen fouten optreden. Voor succesvolle reservekopieën op iCloud is het belangrijk dat je de stappen nauwkeurig opvolgt en de juiste inloggegevens gebruikt.

Het is verstandig dat jij je inloggegevens regelmatig controleert en indien nodig direct op je apparaat aanpast. Op deze manier kun je problemen met het maken van reservekopieën voorkomen en blijven al je belangrijke gegevens veilig in iCloud Drive bewaard. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je frustraties voorkomen en optimaal van de handige reservekopie functie van iCloud profiteren.

Foutmeldingen bij iCloud reservekopie van je iPhone begrijpen

Veelvoorkomende foutmeldingen

Wanneer je bij het maken van een reservekopie op iCloud problemen ervaart en foutmeldingen krijgt, is het belangrijk dat je begrijpt wat deze meldingen betekenen en hoe je ze op kunt lossen. Een veelvoorkomende foutmelding is “Onvoldoende opslagruimte”, wat aangeeft dat je iCloud-account vol is. Om dit probleem op te lossen, kun je controleren welke gegevens er in de reservekopie worden opgenomen en kun je overbodige back-ups verwijderen om ruimte vrij te maken.

Bij het maken van een reservekopie is het belangrijk dat je speciale tekens in de naam vermijd, aangezien speciale tekens tot de foutmelding “Ongeldige naam” kan leiden. Vereenvoudig de naam om problemen te voorkomen en het proces soepel te laten verlopen. Om je gegevens veilig te houden is het belangrijk dat jij je iCloud-opslag en instellingen regelmatig controleert.

Oplossingen voor foutmeldingen

Wanneer je tijdens het maken van een iCloud-reservekopie een foutmelding krijgt  kun je op de melding drukken om meer informatie te zien en mogelijke oplossingen te vinden. Bijvoorbeeld, als je ziet dat er ‘Reservekopie fout’ staat, kan dit op problemen met de internetverbinding of serverproblemen bij Apple duiden.

Een snelle manier om deze problemen aan te pakken, is door je Apple apparaat met een stabiele internetverbinding te verbinden en vervolgens nogmaals proberen om een reservekopie te maken. Soms helpt het ook om via de instellingen onder ‘Account’ bij iCloud uit- en weer in te loggen. Als deze stappen niet werken, kan het helpen om voor verdere hulp contact met Support van Apple op te nemen.

Opslagruimte voor iCloud back-ups op je iPhone beheren

Open de ‘Instellingen’ en druk bovenaan het scherm op je naam

Als je iCloud-opslag niet goed wordt beheerd kan het maken van een reservekopie van je iPhone een uitdaging vormen. Het is belangrijk dat je voldoende ruimte voor back-ups beschikbaar hebt. Door naar de instellingen te gaan en op je naam te drukken, kun je aanpassingen doorvoeren om ruimte vrij te maken. Ga hiervoor regelmatig via de instellingen op je Apple apparaat naar ‘iCloud’ en druk op ‘Beheer opslag’ om inzicht te krijgen in hoe je opslagruimte wordt gebruikt. Op deze manier kun je overbodige bestanden die mogelijk waardevolle ruimte in beslag nemen identificeren.

Door je iCloud opslag proactief te beheren, zorg je ervoor dat je een reservekopie van je iPhone soepel kunt maken. Hierdoor blijven al je belangrijke gegevens veilig en betrouwbaar bewaard. Een georganiseerde iCloud opslag helpt niet alleen bij het maken van iCloud back-ups, maar optimaliseert ook de prestaties en de efficiëntie van je Apple apparaten.

Reservekopie maken iPhone lukt niet en de account instellingen nakijken

Neem de tijd om je iCloud-opslag te begrijpen, want dit is essentieel voor het veilig bewaren van waardevolle gegevens. Zorg ervoor dat je altijd op onverwachte situaties voorbereid bent en dat al je informatie op een veilige manier wordt beschermd. Door dit te doen, kun je gerust zijn dat je gegevens goed worden bewaard en beveiligd.

Koppel ongebruikte apparaten los om ruimte vrij te maken

Als de opslagruimte vol raakt, kan het helpen om ongebruikte apparaten van de back-up uit te sluiten. Ga hiervoor naar ‘Back-ups’, selecteer de apparaten waarvan je geen back-up nodig hebt, en verwijder ze uit de lijst.

Een handige tip is om oude berichten en bijlagen te verwijderen. Door naar ‘Berichten’ te gaan en oude gesprekken met bijlagen of veel media-inhoud zoals foto’s of video’s te verwijderen, maak je kostbare ruimte voor nieuwe back-ups vrij.

Tips voor het vergroten van de iCloud-opslagruimte

Essentiële gegevens en back-ups

Gebruik iCloud op een slimme en efficiënte manier door selectief te zijn in wat je opslaat. Door alleen belangrijke informatie zoals foto’s, contacten en documenten te bewaren, voorkom je dat je opslagruimte onnodig vol raakt. Om ruimte voor nieuwe gegevens vrij te maken en ervoor te zorgen dat iCloud optimaal blijft functioneren is het verstandig dat je oude back-ups regelmatig opruimt.

Een handige tip is om te controleren welke bestanden je echt nodig hebt en welke je veilig kunt verwijderen. Op deze manier behoud je een overzichtelijke en georganiseerde opslagstructuur, wat het maken van reservekopieën van je iPhone aanzienlijk makkelijker zal maken. Door deze praktische adviezen toe te passen, minimaliseer je de kans op problemen en zorg je ervoor dat je gegevens altijd veilig en toegankelijk zijn.

Optimalisatie-opties

Om ervoor te zorgen dat het maken van een reservekopie van je iPhone soepel verloopt, is het slim om de verschillende optimalisatiemogelijkheden van iCloud volledig te benutten. De mogelijkheid om je iPhone-opslag te optimaliseren is een handige functie die iCloud biedt. Door de functie ‘Optimaliseer iPhone-opslag’ te gebruiken, kun je ruimte besparen door enkel miniaturen van je foto’s lokaal op te slaan terwijl de volledige versies in iCloud bewaard blijven. Op deze manier hoef je alle foto’s niet op je toestel op te slaan, wat kan helpen om je beschikbare opslagruimte effectief te beheren.

Het is belangrijk dat je niet alleen de opslag van foto’s optimaliseert, maar ook berichten en bijlagen in apps zoals Berichten en Mail opschoont. Door onnodige gegevens regelmatig te verwijderen, maak je meer ruimte voor iCloud back-ups vrij en verbeter je de prestaties van je iPhone. Hierdoor kan het apparaat efficiënter werken en kunnen problemen met reservekopieën worden voorkomen.

Door de optimalisatiemogelijkheden die iCloud biedt slim te gebruiken en door overbodige gegevens regelmatig op te schonen, kun je ervoor zorgen dat het maken van een reservekopie van je iPhone vlekkeloos verloopt en dat je altijd voldoende vrije ruimte beschikbaar hebt.

Upgrademogelijkheden naar betaald abonnement

Als je merkt dat alle optimalisatiestrategieën die je hebt geprobeerd nog steeds niet genoeg ruimte voor een reservekopie van je iPhone vrijmaken, is het misschien tijd om te overwegen om naar een betaald iCloud opslag abonnement te upgraden. Met een betaald abonnement krijg je de toegang tot aanzienlijk meer opslagruimte, waardoor jij al je belangrijke gegevens veilig en gemakkelijk in iCloud kunt blijven back-uppen.

Met een betaald iCloud-opslag abonnement hoef jij je geen zorgen over ruimtegebrek op je apparaat te maken. Kies voor een abonnement dat bij je opslagbehoeften past en profiteer van automatische back-ups en cloudopslag. Op deze manier blijven je foto’s, video’s, contacten en andere gegevens veilig en op al je Apple-apparaten gesynchroniseerd.

Een betaald iCloud-abonnement biedt extra voordelen, zoals de mogelijkheid om de opslagruimte met familieleden te delen en om verwijderde bestanden eenvoudig te herstellen . Hierdoor wordt het beheren en het organiseren van je gegevens nog makkelijker en efficiënter. Met een betaald iCloud-opslagabonnement investeer je niet alleen in meer ruimte, maar ook in gemoedsrust en gebruiksgemak bij het beheren van je digitale leven.

Handmatig een reservekopie van je iPhone maken

Open de instellingen

Door regelmatig een reservekopie van je iPhone te maken, zorg je ervoor dat al je belangrijke gegevens veilig worden bewaard en tegen verlies worden beschermd. Dit is vooral handig als je een ongeluk, diefstal of technisch probleem met je apparaat hebt. Door simpelweg op je iPhone naar de instellingen te gaan en je Apple ID te selecteren, heb je de toegang tot de optie voor een iCloud reservekopie. Hiermee kun je een back-up op een eenvoudige manier van al je foto’s, contacten, berichten en andere waardevolle informatie maken.

Het proces is heel eenvoudig – nadat je de iCloud-reservekopie hebt geselecteerd, hoef je alleen maar op “Maak nu reservekopie” te drukken en het systeem zal al je gegevens vervolgens automatisch naar de cloud kopiëren. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken dat je belangrijke bestanden verliest. Het is een kleine moeite die in het geval van nood grote gevolgen kan hebben.

Reservekopie maken iPhone lukt niet en de instellingen nakijken

Dus, neem vandaag nog de tijd om een reservekopie van je iPhone te maken en geniet van gemoedsrust wetende dat al je waardevolle informatie veilig is opgeslagen. Het is een eenvoudige stap die in het beschermen van je digitale leven een wereld van verschil kan maken.

De iCloud opslagruimte controleren

Voordat je een handmatige reservekopie van je iPhone gaat maken, is het belangrijk dat je voldoende iCloud-opslagruimte beschikbaar hebt. Het controleren van de beschikbare ruimte in je iCloud-account is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat de back-up succesvol kan worden voltooid. Als je merkt dat er niet genoeg ruimte beschikbaar is, kan dit tot onvolledige back-ups en het missen van belangrijke gegevens leiden.

Voordat je de back-up start is het handig om eventuele overbodige bestanden te verwijderen of ruimte vrij te maken door foto’s en video’s lokaal op te slaan. Door onnodige bestanden op te ruimen creëer je meer ruimte in je iCloud-opslag, waardoor je een complete back-up van je iPhone probleemloos kunt maken. Het is belangrijk dat er genoeg vrije ruimte beschikbaar is, zodat alle gegevens veilig kunnen worden opgeslagen en indien nodig gemakkelijk kunnen worden hersteld.

Door deze eenvoudige stappen te volgen en je iCloud-opslag proactief te beheren heb je altijd een up-to-date reservekopie van je iPhone. Op deze manier ben je goed op onverwachte situaties voorbereid en kun je met een gerust hart van al je waardevolle gegevens en herinneringen blijven genieten.

Ervaar jij problemen bij het maken van een reservekopie van je iPhone?

Reservekopie maken iPhone lukt niet cta

Door de problemen met de reservekopie van je iPhone op te lossen kun jij al je bestanden veilig bewaren.

 • Dat is: met behoud van bestanden gemakkelijk naar een nieuwe iPhone over kunnen stappen.
 • Je bestanden altijd gemakkelijk bij de hand
 • Je gegevens zoals contacten, agenda afspraken en notities altijd gemakkelijk bij de hand

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Alternatieve methoden om reservekopieën van je iPhone te maken

De beschikbare opslagruimte controleren

Als het maken van een reservekopie van je iPhone niet lukt, zijn er enkele stappen die je kunt proberen. Open de ‘Instellingen’, druk op ‘iCloud’ en controleer de beschikbare opslagruimte. Om de reservekopie te kunnen maken is het belangrijk dat er voldoende vrije ruimte beschikbaar is. Als er onvoldoende ruimte is, kan dit het probleem veroorzaken.

Een volledig gevulde iCloud-opslag kan in mislukte pogingen tot het maken van een reservekopie resulteren. Verwijder onnodige bestanden of foto’s om ruimte voor de back-up vrij te maken. Door overbodige gegevens regelmatig te wissen, voorkom je toekomstige problemen bij het maken van back-ups.

Reservekopie via andere apparaten maken

Als je merkt dat het maken van een reservekopie via iCloud op je iPhone nog steeds niet lukt, is het de moeite waard om te overwegen om dit via iTunes of een ander iOS-apparaat te proberen. Door je iPhone op iTunes aan te sluiten, krijg je de mogelijkheid om als alternatief voor iCloud-back-ups een kopie te maken. Dit kan vooral handig zijn als je problemen met de iCloud-optie ondervindt .

Een handig aspect van het diversifiëren van je back-upmethoden, zoals het gebruik van een Mac-computer, is de extra flexibiliteit die dit met zich meebrengt. Hierdoor ben je niet volledig van cloudopslag afhankelijk en kun je betrouwbare back-ups op alternatieve wijze maken. Dit kan vooral van pas komen wanneer je in iCloud beperkte opslagruimte hebt of bij het maken van een reservekopie via deze dienst technische problemen ervaart.

Door iTunes als tussenstation voor het maken van back-ups te gebruiken, heb je meer controle over het proces en kun je eventuele obstakels die je bij het gebruik van iCloud tegenkomt omzeilen. Het is belangrijk dat je regelmatig back-ups van je iPhone-gegevens maakt, zodat je belangrijke informatie veilig wordt bewaard en tegen verlies is beschermd. Door verschillende opties te verkennen en met verschillende methoden te experimenteren, kun je de meest geschikte en betrouwbare manier vinden om reservekopieën van je iPhone te maken.

Foutmeldingen oplossen

Wanneer je een reservekopie wilt maken en tegen foutmeldingen aanloopt, is het belangrijk dat je controleert of er op zowel je apparaat als in iCloud genoeg vrije ruimte beschikbaar is. Om eventuele problemen te voorkomen kun je alle actieve apps sluiten voordat je een back-up probeert te maken.

Tijdens het backup-proces kunnen foutmeldingen door beperkte bronnen zoals geheugen of verwerkingskracht ontstaan. Door achtergrondprocessen te minimaliseren, vergroot je de kans dat back-ups succesvol en zonder onderbrekingen kunnen worden gemaakt.

Problemen met iCloud-reservekopieën voor je iPhone oplossen

De opslagruimte in iCloud controleren

Als je bij het maken van een reservekopie van je iPhone problemen ondervindt, is het verstandig om de beschikbare opslagruimte in iCloud te controleren. Open hiervoor de ‘Instellingen’ en druk op ‘iCloud’. Als de beschikbare ruimte vol is, kan dat het maken van reservekopieën verhinderen. Verwijder onnodige bestanden of koop extra opslagruimte om dit probleem te verhelpen.

Reservekopie maken iPhone lukt niet en de iCloud opslag beheren

Door opslagruimte in iCloud vrij te maken kan dat helpen om problemen met reservekopieën op te lossen. Koppel andere apparaten die met je iCloud-account verbonden zijn, maar die geen cruciale gegevens bevatten los. Hierdoor komt er meer ruimte voor je iPhone reservekopieën vrij.

Zorg voor een actieve wifi-verbinding

Wanneer ‘Reservekopieën’ tijdens het proces niet zichtbaar zijn, kan dit komen doordat je apparaat niet met een stabiele internetverbinding is verbonden. Voordat je een reservekopie via iCloud probeert te maken is het belangrijk dat je iPhone met een stabiel wifi-netwerk is verbonden. Een zwakke of onstabiele internetverbinding kan ervoor zorgen dat de reservekopie functie niet naar behoren functioneert.

Opties voor het herstellen van mislukte iCloud-reservekopieën van je iPhone

Opnieuw proberen nadat je problemen hebt opgelost

Soms kan een iCloud-reservekopie door kleine technische problemen  niet worden voltooid. Controleer eerst of je in je iCloud-account voldoende opslagruimte hebt en of het apparaat met een stabiele internetverbinding is verbonden. Als alles in orde lijkt, probeer dan om nadat je deze mogelijke problemen hebt aangepakt de reservekopie opnieuw te maken.

Evalueer ook of er in de instellingen van je iPhone recente wijzigingen zijn geweest die de reservekopie zouden kunnen belemmeren. Zorg ervoor dat alle apps up-to-date zijn en sluit onnodige apps die mogelijk met het proces interfereren.

Fabrieksinstellingen herstellen en nieuwe reservekopie maken

Als het opnieuw proberen van de reservekopie niet werkt, overweeg dan als laatste redmiddel om je iPhone naar de fabrieksinstellingen terug te zetten. Hiermee worden alle gegevens gewist. Om te voorkomen dat je belangrijke gegevens verliest is het belangrijk dat je een reservekopie van iPhone hebt gemaakt voordat je hem naar de fabrieksinstellingen terugzet.

Nadat je de iPhone naar de fabrieksinstellingen hebt teruggezet kun je een nieuwe reservekopie zonder eventuele foutmeldingen uit eerdere pogingen maken. Dit kan helpen bij het elimineren van eventuele corrupte bestanden die mogelijk tot mislukte back-ups hebben geleid.

 1. Voldoende ruimte vrijmaken
 2. Stabiele internetverbinding controleren
 3. Apps updaten en onnodige apps sluiten

Contact opnemen met Apple Support

Als de bovenstaande opties niet hebben geholpen om de mislukte iCloud-reservekopieën te herstellen kun je voor deskundig advies en begeleiding bij dit probleem contact met Apple Support opnemen.

Medewerkers van Apple kunnen verder onderzoek naar specifieke oorzaken achter je situatie doen en gepersonaliseerde hulp bieden waardoor toekomstige reservekopieën zonder complicaties soepel verlopen.

Reservekopie maken iPhone lukt niet en de Support van Apple raadplegen

Opslagruimte voor iCloud-back-ups van je iPhone beheren

Informatie over opslagruimte

Open de ‘Instellingen’ op je iPhone en druk op ‘iCloud’. Hier zie je de beschikbare ruimte voor je iCloud-back-ups. Als deze vol is, moet je actie ondernemen. Om meer ruimte vrij te maken, kun je onnodige apps sluiten, oude berichten verwijderen en andere apparaten die met je iCloud-account zijn verbonden loskoppelen.

Apps en berichten opruimen

Door apps die je niet gebruikt te sluiten en oude berichten te verwijderen, creëer je meer ruimte om reservekopieën in iCloud te maken. Zo houd je voldoende ruimte voor belangrijke back-ups beschikbaar.

 • Sluit ongebruikte apps af
 • Verwijder oude berichten

Opruimen helpt om kostbare opslagruimte vrij te maken, waardoor er voor al je belangrijke gegevens genoeg plek is. Zorg ervoor dat alleen essentiële items in je iCloud-back-up worden bewaard.

Afsluitende gedachten 

Je hebt nu een schat aan kennis over het maken en het beheren van iCloud-reservekopieën voor je iPhone. Door de redenen achter mislukte back-ups te begrijpen, foutmeldingen te ontcijferen en handige tips te volgen, ben je goed op weg om je waardevolle gegevens veilig te houden. Vergeet niet om regelmatig back-ups te maken en je opslagruimte te beheren, zodat je problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Reservekopie maken iPhone lukt niet

Dus, waar wacht je nog op? Neem actie en pas deze inzichten toe, zodat je nooit meer met je iCloud-reservekopieën in de problemen komt. Je iPhone gegevens zijn van onschatbare waarde, dus zorg ervoor dat ze altijd beschermd zijn!

Veelgestelde vragen

Waarom mislukt het maken van een iCloud reservekopie van mijn iPhone?

Er zijn verschillende redenen, zoals onvoldoende opslagruimte in iCloud, problemen met de internetverbinding of softwarefouten op je iPhone waardoor een iCloud reservekopie kan mislukken.

Hoe kan ik foutmeldingen bij iCloud-reservekopieën van mijn iPhone begrijpen?

Foutmeldingen bij iCloud-reservekopieën kunnen variëren en wijzen meestal op specifieke problemen, zoals ‘Geen verbinding met internet’ of ‘Niet genoeg opslagruimte beschikbaar’. Raadpleeg Apple’s ondersteuningspagina voor meer informatie over specifieke foutcodes.

Welke alternatieve methoden kan ik gebruiken om een reservekopie van mijn iPhone te maken?

Naast iCloud kun je iTunes op je computer gebruiken om reservekopieën handmatig te maken. Andere opties voor extra back-upmogelijkheden zijn externe harde schijven of cloudopslag diensten van derden.

Wat zijn enkele tips om de iCloud opslagruimte voor back-ups te vergroten?

Je kunt de opslagruimte beheren door onnodige gegevens te verwijderen, oude back-ups op te schonen en grote bestanden naar andere locaties over te zetten. Overweeg ook om indien nodig naar een groter iCloud opslagplan te upgraden.

Hoe los ik problemen met mislukte iCloud-reservekopieën voor mijn iPhone op?

Controleer eerst je internetverbinding en maak ruimte in je iCloud account vrij. Herstart vervolgens je apparaat en probeer de reservekopie nogmaals uit te voeren. Als het probleem aanhoudt, neem dan voor verdere assistentie contact met de Support van Apple op.

Ervaar jij problemen bij het maken van een reservekopie van je iPhone?

Reservekopie maken iPhone lukt niet cta

Door de problemen met de reservekopie van je iPhone op te lossen kun jij al je bestanden veilig bewaren.

 • Dat is: met behoud van bestanden gemakkelijk naar een nieuwe iPhone over kunnen stappen.
 • Je bestanden altijd gemakkelijk bij de hand
 • Je gegevens zoals contacten, agenda afspraken en notities altijd gemakkelijk bij de hand

Dit is nog maar een topje van de ijsberg